ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Ποιοι υποψήφιοι σε Λεμεσό - Λάρνακα - Παραλίμνι - Ύψωνα - Πάφο

Μπαράζ ανακοινώσεων στους δελφίνους από ηγεσία του ΔΗΣΥ βάσει της σχετικής δημοσκόπησης

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΣΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Εκπλήξεις, ανατροπές και τα συνεπαγόμενα μουρμουρητά επισώρευσε η οριστικοποίηση του καταλόγου των υποψηφίων Δημάρχων- Προέδρων Επαρχιακών Συμβουλίων, μετά και την παρουσίαση των σχετικών μετρήσεων από την δημοσκόπηση που διενήργησε ο ΔΗΣΥ και παραδόθηκε χθες στην ηγεσία του κόμματος. Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων αλλά και των τοπικών στελεχών και λοιπών επαρχιακών επιτροπών βρίσκεται σε εξέλιξη με τους ηγέτες του γαλάζιου κόμματος, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ συνεπικουρούμενοι από τον δημοσκόπο - εκλογολόγο, να τους παραθέτει τα στοιχεία και να τους καλεί να συστρατευθούν με το κόμμα (όσους δεν πάρουν το χρίσμα) για να δώσουν την διπλή μάχη των εκλογικών αναμετρήσεων.

Οι κορυφαίοι πράκτορες της ΞΥΠ έδρασαν συλλέγοντας πληροφορίες και σας παρουσιάζουν το ΠΑΝΟΡΑΜΑ των υποψηφίων του ΔΗΣΥ, σε ορισμένους εκ των Δήμων, στους οποίους παρατηρήθηκε ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και έντονη αντιπαλότητα, τόσο σε επίπεδο μετρήσεων όσο και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων. Αρχίζοντας από την ΛΕΜΕΣΟ να επισημάνουμε ότι με αθόρυβο τρόπο αλλά χρησιμοποιώντας την τακτική της σφιχτής - σφριγηλής άμυνας και των αντεπιθέσεων, που γνωρίζει καλά υπό την ιδιότητα του ως προπονητής ποδοσφαίρου, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ κατάφερε να σκοράρει στα χασομέρια του αγώνα, ήτοι στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων και να πετύχει γκολ, που του δίνει την νίκη στην μάχη του χρίσματος της Δημαρχίας της συμπρωτεύουσας.

ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ - ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΜΕΥΤΗ - ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Η δημοσκόπηση για τα αξιώματα της Λεμεσού, έδειξε ότι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ προηγείτο σε δημοφιλία, αλλά η ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της επαρχιακής επιτροπής ΔΗΣΥ Λεμεσού και οργανωμένων συνόλων και σωματείων της πόλης, ΑΠΤΡΕΨΑΝ την ηγεσία από την υπόδειξη του ως υποψηφίου για την Δημαρχία της Λεμεσού. Αννίτα Δ. - Ευθύμιος Δ. μέσω της δημοσκόπησης και των στοιχείων που παρουσιάστηκαν, αλλά και της προοπτικής συνεργασιών, αφού το ΔΗΚΟ παρουσιαζόταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ στην στήριξη του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, κατέληξαν στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Πρόεδρο του ΚΟΑ που στην δημοσκόπηση υπολείπεται κατά ορισμένων θετικών μονάδων του νυν Δημάρχου ΝιΝι (δεν τον λες και νινί τον πρώην Υπ. Συγκοινωνιών – πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ).

Αν και ο Νικολαίδης τύγχανε της στήριξης της Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΣΥ Λεμεσού και φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό θετικών ψήφων γύρω στο 56 % , εντούτοις στα σχετικά ευρήματα της δημοσκόπησης αποτυπωνόταν ξεκάθαρα ότι δεν είχε περιθώρια για περαιτέρω προσέλκυση ψήφων από άλλα κόμματα (δεν ήθελαν επανάληψη σεναρίου Λάζαρου Σαββίδη στον Στρόβολο το 2016). Ο μυστακοφόρος Αντρέας Μιχαηλίδης με το σαρδόνιο χαμόγελο, αν και συγκεντρώνει ποσοστά γύρω στο 46 %, εντούτοις δείχνει να έχει καλύτερες προοπτικές, και ως εκ τούτου αποτελεί την ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ της ηγεσίας. Εξάλλου συγκεντρώνει το θετικό πακέτο, κατά την ηγεσία, παίρνοντας ψήφους των Συναγερμικών, ΑΠΟΛΛΩΝιστών, και ενδεχομένως να στηριχθεί από την συμμαχία των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ) + ΕΔΕΚ.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΑΡΜΕΥΤΗ – ΔΩΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ…

Αξιοπρόσεκτα ποσοστά συγκέντρωσε και ο ΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Δήμαρχος Γερμασόγειας, αλλά δεν φαίνεται να προτιμηθεί από την ηγεσία παρά το εξαιρετικό προφίλ του με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του να επιμένουν ότι θα αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις από τα κόμματα και θα πράξει τα δέοντα. Σημειώνεται ότι ο ΝιΝι δήλωσε ότι θα κατέλθει ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ ο Βασίλης Δημητριάδης, πρώην Υφυπουργός Ναυτιλίας- ειρήσθω εν παρόδω καταργήθηκε το εν λόγω Υφυπουργείο γιατί δεν ακούμε κάτι περί της δράσης του, αφού κάποια κυρία που την διόρισε ο ΝΙΚΧρι, μάλλον ΜΟΝΟ πίνει καφέδες με την Φιλίππα σε πολυτελή ξενοδοχεία- θα είναι ο κοινός υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου. Όσο δε για τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ αφού δεν φόρεσε γαλανόλευκη φανέλα που μάλιστα δοκίμασε πλειστάκις θα ενδυθεί με τα κόκκινα του ΑΚΕΛ. Εξάλλου αυτός είναι ο χώρος που προέρχεται και γειτνιάζει ιδεολογικά.

ΧΑΡΗΣ ΜΙΛΛΑΣ VS ANTΡEAΣ ΒΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΣΑΚΕΛ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άλλη μια ΕΚΠΛΗΞΗ στην πόλη του Ζήνωνα, με τον Αντιπρόεδρο της ΑΤΗΚ και στέλεχος του κόμματος ΧΑΡΗ ΜΙΛΛΑ ως τον υποψήφιο που θα στηρίξει το κόμμα στις Δημοτικές εκλογές και θα τον θέσει αντίπαλο του ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ. Φαίνεται ότι το κύκλωμα των λιπωδών επικοινωνιολόγων, λεπτών βουλευτών, κολαούζων κατευθυνόμενων δημοσιογράφων, που επιχείρησαν να ανακηρύξουν το Αντρικκούι το Βυρούι σαν τον Μακάριο της Λάρνακας και να πετύχουν συνεργασία ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Εμείς το επισημάναμε αρκετές φορές ότι ο Βύρας θα έχει αντίπαλο, γιατί αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία , αλλά και η συνοχή του ΔΗΣΥ, αφού σε αντίθετη περίπτωση η αναβίωση του ΔΗΣΑΚΕΛ, θα είχε - γενικώς σε όλη την επικράτεια- ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Δύσκολο το έργο του Μίλλα που έχει να αντιμετωπίσει τον εδραιωμένο Δήμαρχο, που αίφνης ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ της ιδιότητας του ως σημαίνον στέλεχος του ΑΚΕΛ και για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια καρέκλα και κάποιες ψευδο-υποσχέσεις, δήλωσε ανεξάρτητος, ωσάν και η κόκκινη φανέλα είναι ντεμοντέ, κάτι που προφανώς δεν συνάδει με την ενδυμασία των Λαρνακέων ελιτιστών- τζακιών, που συναναστρέφεται εσχάτως, ξεχνώντας την εργατιά που τον ανέδειξε… Για αντιδημαρχία προτείνονται οι ΑΚΗΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΙΑΣΟΝΑΣ ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ και αναλόγως θα γίνουν διευθετήσεις…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, συνοδευόμενος από άλλα ηγετικά στελέχη των γαλάζιων θα αναλύσει τα αποτελέσματα στα Κοκκινοχώρια και άμα λάχει θα καταναλώσει και τις σχετικές πατάτες. Για την Δημαρχία ο ΔΗΣΥ θα στηρίξει τον πολιτικό μηχανικό- δημοτικό σύμβουλο ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟ, ενώ για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου, τον τέως Υπουργό Συγκοινωνιών ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΟΥΣΟ. Για αντιδημαρχία θα επιλεγεί ένας εκ των ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑ- ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΡΑ, ενώ για αντιδημαρχία διαμερίσματος Δερύνειας, προτείνουν τον ΛΟΥΚΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ. Απομένει να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του νυν Δημάρχου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΥΡΙΛΛΗ και του υποναύαρχου εν αποστρατεία ΚΩΣΤΑ ΦΥΤΙΡΗ, που δηλώνουν ότι ανεξαρτήτως αποφάσεων ΔΗΣΥ, θα κατέλθουν ανεξάρτητοι. Το ΑΚΕΛ θα στηρίξει τον Δήμαρχο Δερύνειας ΑΝΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος θα παλέψει για την επικράτηση έχοντας αρκετές πιθανότητες να καταλάβει το προπύργιο του ΔΗΣΥ, λόγω και της πολυδιάσπασης των γαλάζιων, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση εκκολάπτουν και συντηρούν πολλούς δελφίνους που προαλείφονται για αξιώματα.

ΣΠΥΡΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΥΨΩΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΝΙΤΑΣ - ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΥΨΩΝΑΣ: Στο νεοσύστατο Δήμο της Δυτικής Λεμεσού ο κοινοτάρχης Λόφου ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του ΔΗΣΥ, και θα παλέψει έναντι στον νυν Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που κατέρχεται φορώντας πάλι την κόκκινη του φανέλα. Στην δημοσκόπηση του ΔΗΣΥ για τον εν λόγω Δήμο σημαντικά ποσοστά συγκέντρωσε και η ΓΙΩΡΓΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑ , που κάποια στιγμή είχε κι αυτή εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά και την οριστικοποίηση των εν λόγω υποψηφιοτήτων απομένουν να ρυθμιστούν και οι υποψηφιότητες σε άλλους Δήμους, όπου πέραν από τον Στρόβολο που παρατηρούνται προβλήματα και διαφωνίες και το χρίσμα του ΔΗΣΥ που αιωρείται με προοπτική να δοθεί η Δημαρχία στο ΔΗΚΟ, μάλλον σε Πάφο με ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟ – Δήμαρχο , ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Πρόεδρο Επ. Συμβουλίου- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΙΤΤΟΚΟΠΙΤΗ Αντιδήμαρχο ( αμάν , συναγωνίζονται την αγία τριάδα, με την διαφορά ότι δεν μπορούν να κατέλθουν επί της γης αφού θα τσακωθούν στα επουράνια) , θα ετοιμαστεί η γαλάζια ομάδα και θα ανακοινωθεί έως και τις 25 Νοεμβρίου. Την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ προς οριστικοποίηση των συνεργασιών εκεί και όπου επιτευχθεί.

ΥΓ: Προς τι η έκπληξη για τις αποκαλύψεις περί των Ρώσων ολιγαρχιών που κατοικοέδρευαν στο νησί; Καλά, το χρήμα που διακινείτο για χρόνια στην χώρα και καρπούνταν αρκετοί όπως και η επιλογή του Κυπριστάν, έγινε γιατί ήθελαν οι Ρώσοι να επιβεβαιωθεί η δοξασία ,ότι θα κατέλθει το ξανθό γένος να μας σώσει ή γιατί οι Ρωσίδες λιμπίστηκαν τους μαυριδερούς αφρικανούς Ευρωττοπουζοκυπραίους. Με την ανοχή και την συμμετοχή του κράτους γίναμε από, σκάφη που διέθεταν οι παππούδες μας, σε αλυσίδα ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ. Καλά οι Γερμανοί, οι Άγγλοι οι Λουξεμβούργιοι που πλένουν τα λερωμένα τους; Σε σκάφες ακόμη;

ΥΓ: Τι να καταδικάσουμε σήμερα; Το ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ; Μα αφού οι περισσότεροι πασχίζουν να το μετατρέψουν σε ΚΡΑΤΟΣ με ψευτοσυναντιλήψεις, συναναστροφές, φτηνή βενζίνη, αγορά ντοματών- αγγουριών και άλλων αγαθών και πώληση περιουσιών στους εισβολείς…Άσε που κάποιοι το λένε και παραφραστικά, με το σλόγκαν « όποια λύση» Όπως λέμε σε κάποια γκόμενα, όπως και όποια μέρα θέλεις να συναντηθούμε για τις σχετικές επιδαψιλεύσεις…Το θέμα είναι ποιος …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση