ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τέσσερα ερωτήματα και ένα κουίζ για τη φθινοπωρινή Apple

Αν για κάτι υπάρχει ενθουσιασμός είναι η επικείμενη παρουσίαση του apple watch series 5

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα καινούργια της iPhone, τα οποία, όπως φημολογείται, θα ονομάζονται ως iPhone 11R, iPhone 11 pro και το iPhone 11 pro max. Στους κύκλους των tech blogs άρχισαν ήδη να σχολιάζονται αρνητικά τα φετινά ονόματα, επισημαίνοντας πως τον επόμενο χρόνο με τα "S" μοντέλα η κατάσταση θα μπερδευτεί ακόμη περισσότερο (π.χ. iphone 11s pro max). Αν για κάτι υπάρχει ενθουσιασμός είναι η επικείμενη παρουσίαση του apple watch series 5, το πλέον καινοτόμο προϊόν της Apple αυτή τη στιγμή, αν όχι και το μοναδικό. Επίσης, η εταιρεία από το Κουπερτίνο, αναμένεται να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διάθεσης των τριών νέων υπηρεσιών στις οποίες κτίζει το μέλλον της, την είσοδό της στις χρηματοδοτήσεις με την «apple card», το νέο hub για gaming, «apple arcade» και το πολυαναμενόμενο «netflix killer», «Apple tv plus».

Η ημερομηνία για το event;

Το event θα λάβει χώρα στο Steves Jobs Theatre, 1 Apple Park way, στις 10 ή 11 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προσκλήσεις αναμένονται να σταλούν in apple fashion, αυτή τη βδομάδα.

Ποτέ αναμένουμε τα καινούργια iPhone;

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως οι προ παραγγελίες θα είναι διαθέσιμες από τις 13 Σεπτέμβριου και η διάθεση των συσκευών από τις 20 Σεπτέμβριου.

Όλα τα φετινά iPhone θα έχουν τριπλή κάμερα

ο iOS 13 θα διαθέτει για πρώτη φορά «Dark Mode»

Τι θα γίνει τον Οκτώβριο;

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την πραγματοποίησή του, σε αυτό το event αναμένουμε να παρουσιαστεί το καινούργιο iPad pro και το καινούργιο MacBook pro ή ακόμη και το νέο MacBook air. Επίσης, υπάρχουν φήμες ότι θα παρουσιαστούν και νέα EarPods, αλλά και το καινούργιο Mac mini.

Η Apple καθιέρωσε το Event του Οκτωβρίου τον προηγούμενο χρόνο με το iPad pro το Mac mini και το MacBook Air

Όταν ο ιδρυτής της Apple Steve Jobs επέστρεψε στις 9 Ιουλίου 1997, για να σώσει την εταιρεία του από τη βέβαιη πτώχευση, η πρώτη του κίνηση ήταν να ακυρώσει γραμμές προϊόντων και πολύπλοκες ονομασίες στην προσπάθεια να είναι κατανοητή η απλή και ξεκάθαρη στρατηγική της εταιρείας στους καταναλωτές. Σίγουρα, αν ζούσε, δεν θα ήταν ικανοποιημένος με την πολυπλοκότητα που παρουσιάζουν πλέον οι σημερινές γραμμές προϊόντων του γίγαντα με το μότο «think different».

Κουίζ: Οι φαν σε όλο τον κόσμο συζητούν ήδη αν θα εμφανιστεί στην εκδήλωση με οποιονδήποτε τρόπο ο πατέρας του σημερινού apple design language και επιστήθιος φίλος του Jobs, Jonny Ive, ο οποίος ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το περίφημο Apple Design Team.

Τέλος εποχής για το δίδυμο που έφτιαξε τα επικά προϊόντα με το μήλο, μετά την αποχώρηση του Jony Ive

Του Θαλή Λοττίδη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Η CL8 προσθέτει ακόμα μια νέα ανταγωνιστική λύση στο φάσμα των υπηρεσιών της, την υπηρεσία Microsoft Office 365
Προωθητική Ενέργεια
 |  TECH
X