ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Realme 7 Pro: Εντυπωσιακή νέα είσοδος στην αγορά των smartphones

Η νέα συσκευή που έρχεται να ταράξει τα νερά.

Η αγορά των mid-range συσκευών στα smartphones είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έχει αρκετούς παίκτες να διεκδικούν τα χρήματα του καταναλωτή. Η Realme παρουσίασε πριν από λίγο τα Realme 7 και Realme 7 Pro, με το δεύτερο εξ’ αυτών να το έχουμε στα χέρια μας εδώ και μερικές ημέρες.

Το κουτί αγοράς της είναι το κλασικό με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα και περιλαμβάνει τη συσκευή, έναν ταχυφορτιστή 65W, καλώδιο USB Type-C και μια θήκη προστασίας. Η οθόνη του Realme 7 Pro έχει διαγώνιο στις 6.4 ίντσες, τεχνολογία AMOLED και ανάλυση Full HD+. Στα δεξιά συναντάμε το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ενώ στα αριστερά το αντίστοιχο αυξομείωσης της έντασης του ήχου, αλλά και την υποδοχή των καρτών SIM και microSD. Η συσκευή είναι 4G και αποδίδει στερεοφωνικό ήχο με το ηχείο στο κάτω μέρος και το ακουστικό στο επάνω.

Η συσκευή κάθεται καλά στο χέρι του χρήστη και η οθόνη της καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, ενώ στο πάνω αριστερά μέρος υπάρχει η selfie-cam τοποθετημένη σε punch hole. H απεικόνιση ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού είναι πολύ καλές και όλα δείχνουν πεντακάθαρα.

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Το Realme 7 Pro «τρέχει» το Realme UI 1.0, το οποίο πατάει πάνω στο Android 10 και προσφέρει και dark mode, αλλά και reading mode. Είναι δε τόσο καθαρό που δεν θα πιστεύετε πως είναι μια αλλαγμένη έκδοση του stock Android. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η συσκευή έχει έναν 8πύρηνο Snapdragon 720G και 6GB μνήμης RAM, ενώ και από πλευράς GPU κινείται σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα, αφού μπορεί να αντέξει αρκετά απαιτητικά games. Στα των multimedia μπορείτε να απολαύσετε HDR περιεχόμενο και σε επίπεδο streaming platforms, όπως το YouTube.

O βασικός αισθητήρας της πίσω κάμερας είναι 64MP, ενώ η συσκευή υποστηρίζει ακόμη auto focus και ένα πολύ αποδοτικό Night Mode. Οι άλλοι φακοί είναι ένας Ultrawide 8MP, ένας αισθητήρας βάθους και ένας macro 2MP. Στα του video οι λήψεις φτάνουν τα 4K 30fps ή 1080p 60fps με σταθεροποίηση. Η selfie camera, τέλος, έχει αισθητήρα 8MP και αποδίδει αρκετά καλά τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Το Realme 7 Pro είναι μια εξαιρετική πρόταση για την αγορά των midrange smartphones και με μια τιμή κάτω από το ψυχολογικό όριο των €400, σίγουρα θα βάλει τα δύσκολα στον ανταγωνισμό. Με ταχύτατη φόρτιση και μια πολύ καλή οθόνη, η νέα συσκευή ήρθε για να πρωταγωνιστήσει.

Tech: Τελευταία Ενημέρωση