ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Apple ανακοίνωσε «μυστήρια» εκδήλωση και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Οι εικασίες για ότι μπορεί να δούμε

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια «τρομακτική» εκδήλωση μία μέρα πριν το Halloween και η είδηση έσκασε «σαν κεραυνός εν αιθρία», γιατί κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο ή τι θα παρουσιάσει.

Σε αντίθεση με τα δελτία Τύπου που στέλνει σε εταιρείες και δημοσιογράφους, ο τεχνολογικός κολοσσός αυτή τη φορά ανήρτησε στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube ένα βίντεο ζωντανής μετάδοσης που μετράει αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και δείχνει το διάσημο μήλο της με σκούρα χρώματα.

Έκτοτε, το κοινό της πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ευελπιστεί να δει όσα προϊόντα δεν παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 15.

Οι εικασίες

Το Forbes συγκέντρωσε τις θεωρίες που διακινούνται στο διαδίκτυο από ειδικούς στο τομέα της τεχνολογίας, σχετικά με την επερχόμενη παρουσίαση της Apple.

Ορισμένοι θεωρούν ότι κεντρικό θέμα θα είναι το Apple Mac, επειδή στην ιστοσελίδα της για την εκδήλωση, το σήμα της εταιρείας φέρεται να εναλλάσσεται με εκείνο του φορητού υπολογιστή της.

Έπειτα, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo θεωρεί πως μπορεί να παρουσιαστεί στο M3, αναφέροντας: «Πιστεύω ότι η σειρά M3 MacBook Pro θα είναι το επίκεντρο της εκδήλωσης. Προέβλεψα προηγουμένως ότι μια κυκλοφορία φέτος είναι απίθανη λόγω των περιορισμένων αποστολών του 4ου τριμήνου του 2023. Εάν λοιπόν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, η περιορισμένη προσφορά θα διαρκέσει μόνο ως το 1ο τρίμηνο του 2024».

Ωστόσο, άλλοι θεωρούν ότι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια για iMac, που μπορεί να βγει στην αγορά με τον επεξεργαστή M2, ίσως και με ένα τσιπ M2 Pro.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Tech: Τελευταία Ενημέρωση