ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Dell Latitude 7400 2-in-1: Το μικρότερο 2-in-1 που κάνει θαύματα

Μια ιδιαίτερη πρόταση της Dell με μεγάλο ενδιαφέρον

H Dell παρουσίασε στην CES του 2019 τo Dell Latitude 7400 2-in-1, το πιο μικρό convertible laptop που έχει κυκλοφορήσει και ακόμη και φέτος μπορεί να σταθεί επάξια στην αγορά, παρά το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει και ένα update. H συσκευή ακολουθεί την κλασική γραμμή της Dell με φινίρισμα αλουμινίου και προσφέροντας ταυτόχρονα φορητότητα και πολύ καλές επιδόσεις.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Express Sign-In για άμεση είσοδο του χρήστη στο λειτουργικό με αναγνώριση προσώπου. Η μπαταρία του μπορεί να προσφέρει λειτουργία σχεδόν 24 ωρών με μία φόρτιση, ενώ με το ExpressCharge μπορεί με μία ώρα στην πρίζα να γεμίσει η μπαταρία στο 80% της. Η μικρή HD κάμερα δεν «στοιχίζει» σε χώρους στο σασί και είναι τοποθετημένη στο επάνω μέρος του μικρού περιθωρίου της οθόνης.

Η συσκευή προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, πολύ καλή φωτεινότητα, χρώματα και αντίθεση με μια διαγώνιο 14 ιντσών (και οθόνη αφής και ανάλυσης 1080p) σε σασί 13άρας. Από θέμα συνδέσεων, η συσκευή μπορεί να μπει άνετα σε οποιοδήποτε WiFi βρεθείτε, ενώ υπάρχουν ακόμη θύρες Thunderbolt, USB-A και HDMI. Στην «καρδιά» της συσκευής υπάρχει ένας 8ης γενιάς Intel Core που μπορεί να τα βγάλει πέρα με ό,τι του ζητηθεί σε επίπεδο δουλειάς και multimedia, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε και μερικά «ελαφριά» games.

Για να μπορέσει να διατηρήσει τις επιδόσεις του υψηλά, το Dell Latitude 7400 2-in-1 ανιχνεύει τις συνθήκες του περιβάλλοντος, προσαρμόζοντας ανάλογα τις επιδόσεις. Και όπως είναι λογικό για κάθε προϊόν αυτής της κατηγορίας, με μια απλή περιστροφή της οθόνης μετατρέπεται σε tablet και υποστηρίζει και λειτουργία του Active Pen Stylus για να κρατάτε με άνεση τις σημειώσεις σας.

Τα πλήκτρα στο keyboard είναι άνετα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι σε αυτό το σασί μπορεί και να δυσκολέψουν όσους δουλεύουν σε μεγαλύτερα laptops. Μοναδικό παράπονο από το μοντέλο υπάρχει στα ηχεία, τα οποία και δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά.

Συνολικά, το Dell Latitude 7400 2-in-1 είναι μια τίμια προσπάθεια και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού για όσους χρειάζονται ένα laptop ειδικών περιστάσεων (πχ. που θέλουν να το έχουν πάντα μαζί ή να το παίρνουν σε ταξίδια), είναι μια εξαιρετική λύση. Είναι ελαφρύ, τα υλικά του είναι εξαιρετικής ποιότητας, ενώ και σε επίπεδο επιδόσεων κινείται σε υψηλά επίπεδα.

 

Tech: Τελευταία Ενημέρωση

X