ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Η νέα γενιά έδειξε ξανά ότι είναι φωτιά

Ονειρο ο Τζιωνής με τους Κακουλλή και Λοίζου να έρχονται μετά και να εντυπωσιάζουν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το χθεσινό ματς αποτύπωσε (ξανά) δια των πεπραγμένων την εικόνα ομάδας υψηλών στόχων. Ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο και σου δίνει από την αρχή να καταλάβεις ότι έχει τα κότσια να κάνει αυτό που χρειάζεται για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση χθες η Ομόνοια, αλλά ήταν ανώτερη από την αντίπαλο και έδειχνε πιο σίγουρη στις κινήσεις της. Και γκολ να δεχόταν, έδειχνε ότι θα έφτιαχνε τα πράγματα. Είναι μια εικόνα που δείχνει ότι αυτή η ομάδα είναι ποιοτική, έχει διάρκεια και είναι στροχοπροσηλωμένη.

Το στοίχημα για την Ομόνοια που οφείλει να παντρέψει την ποιότητα των νέων με την δίψα όλης της ομάδας για διάκριση, για την ώρα, δείχνει να κερδίζεται

Ωστόσο στεκόμαστε στην  εμφάνιση του Μαρίνου Τζιωνή, Συγκλονιστικός ο νεαρός. Όταν έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια ήξερες ότι κάτι καλό θα βγει. Ταχύτητα, ντρίμπλα, εκρηκτικότητας κάθετο παίξιμο σπάσιμο μέσης τέλεια υποδοχή ανάλαφρες κινήσεις ωραία σερβιρίσματα, κινήσεις μοντέρνας χορογραφίας και… ασίστ στο Ασάντε και πάσα στο Λοΐζου πριν το πέναλτι.

«Σκέπασε» άπαντες με την απόδοση του. Όταν μπήκαν όμως και οι άλλοι δυο μικροί, το γήπεδο,,, έλαμψε. Γκολ με λόμπα Κακουλλή και επέλαση και κερδισμένο πέναλτι από το Λοΐζου.

Το στοίχημα για την Ομόνοια που οφείλει να παντρέψει την ποιότητα των νέων με την δίψα όλης της ομάδας για διάκριση, για την ώρα, δείχνει να κερδίζεται.

Η εμφάνιση των μικρών ήταν άλλη μια ευκαιρία για τον κόσμο, τους προπονητές και τους αθλητικούς συντάκτες να διαπιστώσουν ότι κανένα ταλέντο δεν αναδείχθηκε στα χαρτιά παρά μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Χθες προστέθηκε άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πεπραγμένων της Next Generation.

Θυμίζουμε ξανά αυτήν τη νέα γενιά: Ανδρόνικος Κακουλλής (3.5.2001), Λοίζος Λοίζου (18.7.2003), Μαρίνος Τζιωνής (16.7.2001), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (4.4.2002), Άγγελος Ζευκή (15.4.2003), Ανδρέας Σάββα (21.7.2004) Κωνσταντίνος Βενιζέλος (5.7.2004) Χαράλαμπος Κυριακίδης (30.11.1998 ) Νικόλας Παναγιώτου (12.5.2000).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση