ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δεν έχουν λόγο να φοβούνται

Η ενίσχυση της ομάδας έφερε άπλετη ικανοποίηση στον κόσμο, αλλάζοντας το κλίμα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η απόκτηση των Νόβιτσα Εράκοβιτς, Γουίλι Σεμέδο, Μαρκίνιος Σιπριάνο, (πω πω τι καταιγισμός ήταν αυτός του περασμένου Σαββάτου), και Σενού Κουλιμπαλί, γέμισε χαμόγελα τον κόσμο της Ομόνοιας και έσβησε την γκρίνια που είχε αρχίσει να δημιουργείται.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη μετεγγραφή ήταν αυτή του Μαυροβοούνιου χαφ που ανακοινώθηκε στις 29 Ιουνίου. Αναφέρθηκε το πρωί στην άφιξη του στο νησί ο Γέσπερ Γιόνσον και το απόγευμα εκδόθηκε η ανακοίνωση της απόκτησης του.

Τα γεγονότα εκτυλίσσονται σχεδόν ιδανικά για τους κυπελλούχους

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της πρώτης κίνησης, ( που οφειλόταν και στο διοικητικό θέμα), σε συνδυασμό με τους ...εφιάλτες περασμένων χρόνων, δικαιολογημένα έφερνε γκρίνια. Η αγωνία του κόσμου μήπως και επαναληφθούν τα ίδια ήταν τεράστια. Η ίδια αγωνία εκφραζόταν (και δια κριτικής) και μέσα από τα κείμενα ημών των αθλητικών συντακτών, έχοντες στο μυαλό το παρελθόν. Δηλαδή καθυστερήσεις και μετά βεβιασμένες κινήσεις της τελευταίας στιγμής.

Εκ των πραγμάτων όμως τα πράγματα- ευτυχώς για την Ομόνοια- κύλησαν πολύ διαφορετικά. Εξελίχθηκαν δε όχι απλώς θετικά, αλλά εξαιρετικά. Ίσως και πέραν πάσης προσδοκίας. Φάνηκε ότι υπήρξε ένα σχέδιο που καταρτίστηκε από τους υπεύθυνους και έγινε ένας συγκεκριμένος προγραμματισμός. Επαφές, κινήσεις και αποφάσεις που έφεραν μέχρι τώρα καρπούς. Ναι, αυτήν τη φορά έγινε καλή δουλειά.

 Τα γεγονότα εκτυλίσσονται σχεδόν ιδανικά για τους  κυπελλούχους και το δυναμικό τους ενόψει της νέας σεζόν. Αναφερόμαστε στις κινήσεις και στα χρονικά σημεία που πραγματοποιούνται και το χρόνο που μας απομένει για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ασφαλώς όλα αυτά, ανάγονται για την ώρα, στη θεωρία. Το τι θα δούμε στο γήπεδο, είναι άλλο θέμα. Που θα …δείξει εν καιρώ.

Οι « πράσινοι» καλύπτοντας μέχρι τώρα κενά του ρόστερ, δουλεύουν σωστά, έχουν το χρόνο στη διάθεσή τους και τον …περιμένουν να τους φέρει τις περιπτώσεις που θέλουν από τη στιγμή που απαιτείται να γίνουν δυο με τρεις ακόμη κινήσεις...

Με τον τρόπο που εξελίσσεται μέχρι τώρα η διαδικασία του σχεδιασμού από το μετεγγραφικό επιτελείο ο κόσμος της ομάδας είναι δικαιολογημένα ευχαριστημένος. Αυτός ο τρόπος, εκ του πρακτέου, τους έσβησε το φόβο της επανάληψης γεγονότων περασμένων μετεγγραφικών περιόδων.

Δεν έχουν  λόγο να φοβούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση