ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλετε να δουλέψετε για τον Ρονάλντο;

Ψάχνει υπαλλήλους ο Πορτογάλος σταρ

Αν ψάχνετε την επόμενη σας δουλειά, ίσως η αγγελία που ακολουθεί να σας ενδιαφέρει. Το ξενοδοχείο Pestana CR7 αναζητά τέσσερα άτομα και προσφέρει στους εργαζομένους τους σύμβαση αορίστου χρόνου και 50 ημέρες διακοπών.

 Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Gran Vía της Μαδρίτης και ανήκει στον πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει το ξενοδοχείο Pestana CR7 αφορούν μεταξύ άλλων θέσεις υποδοχής, εξυπηρέτησης πελατών, μάγειρα και τεχνικού συντήρησης. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο δέχεται τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο γνώσης αγγλικών
Πέρα από βασιλιάς του ποδοσφαίρου, επιθυμεί να φτάσει στη κορυφή και με τις επιχειρήσεις του. Μάλιστα πρόσφατα ο Πορτογάλος σταρ ολοκλήρωσε την αγορά εκδοτικού ομίλου έναντι 56,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ο επιθετικός της Αλ Νασρ έχει ήδη δώσει τις πρώτες του οδηγίες, μεταξύ των οποίων προσφέρει μία επιπλέον πληρωμή στους εργαζόμενους της εταιρείας με μορφή επιταγής ύψους 1.250 ευρώ.

Τώρα ζητά προσωπικό για το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του.

Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει το ξενοδοχείο Pestana CR7 αφορούν μεταξύ άλλων θέσεις υποδοχής, εξυπηρέτησης πελατών, μάγειρα και τεχνικού συντήρησης. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο δέχεται τουρίστες από όλο τον κόσμο, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο γνώσης αγγλικών.

Οι μισθοί που προσφέρει ο Κριστιάνο είναι διαφορετικοί και ποικίλουν ανάλογα με τη θέση. Για παράδειγμα, ο χαμηλότερος μισθός είναι 25.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή περίπου στα 2.000 ευρώ τον μήνα, ενώ ο υψηλότερος φτάνει τις 33.000 ευρώ και τα 2.750 ευρώ τον μήνα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει και έξτρα παροχές στους ενδιαφερόμενους όπως ιδιωτική ιατρική ασφάλιση, ενώ οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου.

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT