ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνωστισμός…

Και η Πάφος στο κόλπο

24sports team

info@24sports.com.cy

Το φετινό πρωτάθλημα ειπώθηκε πάρα πολλές φορές και επιβεβαιώνεται μέσα από κάθε αγωνιστική ότι είναι το ανταγωνιστικότερο, τουλάχιστον της δεκαετίας που αποχαιρετίσαμε πρόσφατα.

Η ανταγωνιστικότητα στα υψηλά στρώματα για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς επίσης και στα χαμηλά για τις ομάδες που θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία είναι υπαρκτή εδώ και καιρό.

Αλλά πέραν αυτών των δυο, με την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος να πλησιάζει παρουσιάζεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με την βαθμολογία να έχει ολοκληρωθεί και να μην υπάρχουν πλέον εκκρεμότητες, παρατηρείται ένα σχετικό μποτιλιάρισμα στην μέση του ταμπλό. Πλέον, μετά την νίκη και της Πάφου επι του Απόλλωνα, μπαίνει και αυτή στο κυνήγι της πρώτης εξάδας, αφού απέχει μόλις τρεις βαθμούς.

Έτσι, για μια θέση στην πρώτη εξάδα μάχονται τέσσερεις ομάδες, η ΑΕΚ που δείχνει να έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, η ΑΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα και η Πάφος, με τα εναπομείναντα παιχνίδια να είναι κομβικής σημασίας και για τις τέσσερεις ομάδες.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση