ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
25 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ρωσίδα αθλήτρια αρνήθηκε να γίνει συνοδός πολυτελείας!

Η Ντάρια Κλίσινα αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση να αφήσει τον στίβο για να γίνει... συνοδός πολυτελείας, αντί ποσού που ξεπερνούσε τα 2.000.000 δολάρια ετησίως.

Δυόμισι περίπου χρόνια μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, η Ντάρια Κλίσινα δέχθηκε μία πρόταση που μόνο... αθλητική δεν ήταν. Η 29χρονη αθλήτρια του μήκους μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα, όπου αποκάλυψε πως πριν από μερικούς μήνες δέχθηκε ανήθικη πρόταση μέσω Instagram.

"Το περιστατικό συνέβη πριν από αρκετούς μήνες. Μου έγινε πρόταση να γίνω συνοδός πολυτελείας. Το μήνυμα ήρθε από κάποιον άγνωστο που μένει στις ΗΠΑ. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, για να είμαι ειλικρινής. Έγραψε το μήνυμα και μου το έστειλε σε προσωπική συνομιλία. Δεν είμαι από τα άτομα που βρίζουν, απλά του απάντησα ότι δεν ενδιαφέρομαι γι αυτή την προσφορά" είπε χαρακτηριστικά η Ντάρια Κλίσινα, η οποία ακολούθως μπήκε σε λεπτομέρειες αναφορικά με τα χρήματα που της προσφέρθηκαν για να τη δελεάσουν: "Όταν αρνήθηκα την πρώτη πρόταση, μου απάντησε να μην βιάζομαι. Μου έστειλε "δεν ξέρεις καν τι έχω να σου προτείνω ή τα χρήματα που θέλω να σου δώσω". Εν πάσει περιπτώσει, το ποσό ήταν περίπου 200.000 δολάρια τον μήνα".

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση