ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόλλησε τη μούρη του σε διαιτητή... και εκείνος τον έσπρωξε και τον απέβαλε!

Αγριέψαν τα πράγματα σε αγώνα για το πρωτάθλημα στο Μαρόκο

Αγριέψαν τα πράγματα στον αγώνα Youssoufia Berrechid-Maghreb Fez για το μαροκινό πρωτάθλημα, αλλά όχι μεταξύ των παικτών, ούτε μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων.

Στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/11) και συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό, μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Τζόνσον, ο παίκτης των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Redouane για το γεγονός ότι δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον αντίπαλό του. Ο διαιτητής του ζήτησε να σταματήσει, αλλά ο Τζόνσον, όχι απλά δεν σταμάτησε, αλλά κόλλησε τη μούρη πάνω σε εκείνη του ρέφερι! Ο τελευταίος, λοιπόν, έγινε έξαλλος και αφού έσπρωξε δυνατά τον παίκτη, έβγαλε σε εκείνον την κίτρινη κάρτα.

Το όλο σκηνικό, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο Τζόνσον ζήτησε τα ρέστα για το σπρώξιμο, επιχείρησε να κολλήσει ξανά τη μούρη του στον διαιτητή, τελικά έκανε προς τα πίσω, αλλά προφανώς με κάποια «γαλλικά», με τον ρέφερι να μην του χαρίζεται, αποβάλλοντάς τον με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Δείτε το βίντεο:

<iframe width="100%" height="550" src="https://www.youtube.com/embed/cdY80xaSSwM" title=" بث مباشر | يوسفية برشيد - المغرب الفاسي" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση