ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κερδίζει δισεκατομμύρια o Φλαμινί!

Η περιουσία του ξεπερνά κατά τουλάχιστον 30 φορές αυτές των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Δοκίμασε, ψάχτηκε, επένδυσε και τελικά πέτυχε ο Ματιέ Φλαμινί! Μπορεί στο ποδόσφαιρο να μην ήταν και ο καλύτερος στον κόσμο, ωστόσο, στον χώρο της επιχειρηματικότητας διαπρέπει και με το παραπάνω.

O 34χρονος Γάλλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία του στην Άρσεναλ, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε συνολικά 246 συμμετοχές, αλλά και τη Μίλαν, καταγράφοντας ακόμη 122, κρέμασε τα παπούτσια του το 2019, ως παίκτης της Χετάφε και ακολούθησε έναν ξεχωριστό δρόμο, από αυτόν που συνήθως παίρνουν οι περισσότερες ποδοσφαιριστές.

Και όχι απλά έκανε κάτι διαφορετικό, αλλά πέτυχε! Συγκεκριμένα, ο Φλαμινί ίδρυσε τη GF Biochemicals, η οποία ειδικεύεται στο να βρίσκει ανανεώσιμες εναλλακτικές πηγές για τα προϊόντα που βασίζονται σε πετρέλαιο, βενζίνη, κηροζίνη κλπ. Με αυτόν τον τρόπο, ο τραπεζικός του λογαριασμός απαριθμεί πλέον αρκετά... μηδενικά, με το περιοδικό Forbes να εκτιμά πως η περιουσία του άγγιξε τα 10 δισ. ευρώ πριν από τρία χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει ανέβει στα 14 δισ.!

Φυσικά, όπως καταλαβαίνει κανείς, ακόμη και να ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κερδίζει τόσα χρήματα, μιας και η περιουσία του ξεπερνά κατά τουλάχιστον 30 φορές αυτές των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση