ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ζωή της Γουάντα Νάρα γίνεται τηλεοπτική σειρά!

Η «καυτή» Γουάντα Νάρα που συχνά τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει για να κάνει τη ζωή της… σειρά.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, Νάρα, μιλώντας σε περιοδικό της Αργεντινής, αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να κάνει τη ζωή της σειρά.

«Φέτος δύο πολύ μεγάλες εταιρείες, μου πρότειναν να «πω» τη ζωή μου σε μια σειρά, η μία είναι το Netflix και η άλλη είναι το HBO. Σκέφτομαι πώς να δομήσω την ιστορία. Αν ήθελα να ξεκινήσω από την παιδική μου ηλικία, η σειρά θα ήταν πολύ μεγάλη και θα έπρεπε να υπάρξει άλλη μία πανδημία για να τα δούμε όλα. Θα υπήρχαν πολλά κεφάλαια και πολλοί χαρακτήρες», είπε αρχικά η κυρία Ικάρντι, η οποία μάλιστα στη συνέχεια υποσχέθηκε «καυτές» αποκαλύψεις.

«Αυτή την εβδομάδα, πάντως, θα αρχίσουμε να τη γράφουμε, θα είναι εξαιρετική δουλειά. Πολλοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για μένα, αλλά ορκίζομαι ότι πολλές πικάντικες λεπτομέρειες δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ. Όπως μου είπαν, μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Αργεντινή, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια θα με υποδυθεί, ακόμα δεν μπορώ να το φανταστώ», κατέληξε η Νάρα στο περιοδικό Gente της Αργεντινής.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση