ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γράφουν για Κολοβό

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι έχοντας κάνει τότε μάλιστα σημαντική προσπάθεια. Για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούσαν επί Νίκου Νταμπίζα, το deal δεν ήταν αμελητέο.

Η χρονιά, πάντως, δεν πήγε όπως θα περίμεναν και οι δύο πλευρές. Έτσι φέτος ο Παναθηναϊκός προτίμησε να τον παραχωρήσει δανεικό. Βλέποντας και ο Κολοβός ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής επί Ντάνι Πογιάτος, ήταν θετικός στο να φύγει και κάπως έτσι προέκυψε ο δανεισμός στη Σερίφ.

Αυτό που έψαχνε ο 27χρονος, το βρήκε στη Μολδαβία. Αναφερόμαστε στα σερί ματς και στο να δείχνει το κλαμπ πως τον πιστεύει. Την Τετάρτη (24/2) έβαλε ένα ακόμη γκολ και ήταν το τρίτο στα τελευταία δύο ματς. Συνολικά έχει πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 10 αγώνες πρωταθλήματος. Φυσικά το επίπεδο δυσκολίας εκεί είναι μικρότερο, αλλά ο ίδιος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του.

Αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι και για τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ανήκει. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και οι «πράσινοι» θα κληθούν κάποια στιγμή να αποφασίσουν τι θα κάνουν μαζί του. Στο ποδόσφαιρο των αντεπιθέσεων του Λάζλο Μπόλονι η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει. Ακόμη, όμως, και εάν ο Ρουμάνος ή όποιος άλλος πάρει τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν κρίνει πως δεν θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο ρόστερ ο Κολοβός, ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν. Θετικό αναμφίβολα και για το «τριφύλλι» αυτό.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Respect στον Μέσι

Respect στον Μέσι

Δώρισε τρεις φανέλες του σε μία κινέζικη φαρμακευτική εταιρία
 |  HOT SPOT