ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δε μιλάει με άνθρωπο ο Ρόκα!

Μακριά από μένα τα υπαλληλίλικια. Και η υπεράσπιση. Δικαίων και αδίκων. Καταγράφω εδώ. Μόνο. Ούτε υπερθεματίζω, ούτε καταδικάζω. Απλώς, ενοχλώ. Όλους όσοι διυλίζουν κώνωπα και καταπίνουν κάμηλο, αναλόγως συμφερόντων και βολής.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει σεζόν με «τεσσάρα» από τον Άρη, «τριάρα» από τον ΟΦΗ και ισοπαλία στη Λαμία. Και όμως, όταν τέθηκε θέμα απομάκρυνσης Δώνη, αντιμετωπίστηκε επικοινωνιακά ως το τέλος του κόσμου.

Υπήρχε λόγος. Η σχέση που είχε χτίσει ο Έλληνας τεχνικός με όλους όσοι καλύπτουν καθημερινά τον Παναθηναϊκό. Και αν όχι ο ίδιος, οι συνεργάτες του και έτσι, όλοι λοιπόν ένιωθαν μέρος της προσπάθειας και της διαδικασίας και δεν ήθελε κανείς να την «πυροβολήσει». Πόσο μάλλον όταν τότε ο Αλαφούζος μόλις, σιγά σιγά, ξεκινούσε την επιστροφή του στα παναθηναϊκά κοινά.

Τώρα; Τώρα «κρεμάμε» Ρόκα. Εδώ θα σας πει ο ατζέντης γιατί. Γιατί ο Καταλανός δεν μιλάει σε άνθρωπο. Ακόμη και τους «παραδοσιακούς» τρόπους επικοινωνίας – ομαδικά what’s app και viber πχ – τους έχει κάψει, δεν ασχολείται. Και κάπως έτσι αναγορεύεται σε βασικό πρόβλημα της ομάδας και οι μεταγραφές του που αποθεώνονταν συλλήβδην «σταυρώνονται». Ναι, οι μεταγραφές που ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα…

Βέβαια. Υπάρχει και κάτι ακόμα. Σοβαρό, σημαντικό. Ο Δώνης είχε πείσει, από την πρώτη χρονιά, ότι κάτι καλό δημιουργεί. Μια ομάδα. Κάτι. Αυτό, στον Ρόκα και τον Πογιάτος δεν φαίνεται. Όταν μέσα σε όλα τα στραβά, δεν είσαι και επικοινωνιακός, τότε δεν θα έχεις και υποστήριξη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
HOTSPOT  |  ΠΑΟ

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X