ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν μένει ελεύθερος ο Λαϊφης

Παίρνει την αδειοδότηση η Σταντάρ Λιέγης

Όπως είναι γνωστό η Στάνταρ Λιέγης δεν κατάφερε να πάρει άδεια από την Βελγική ομοσπονδία, διότι είχε παρουσιάσει χρέος 14 εκατομμυρίων ευρώ και διάφορα άλλα κενά στον φάκελο της.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και θα καταφέρει να πάρει την άδεια, έτσι ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. 

Βασικά, την Τρίτη (5/5), στην πρώτη εκδίκαση της έφεσής της, η Σταντάρ Λιέγης έλαβε θετική αξιολόγηση στην αίτηση της άδειάς της από τον εισηγητή της ομοσπονδίας, πείθοντας τόσο τον ίδιο όσο και το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο του Βελγίου (BAS) μέσα σε μία συνεδρίαση που κράτησε μόλις... δέκα λεπτά.

Η διοίκηση της Σταντάρ έπεισε τον εισηγητή και τα μέλη του δικαστηρίου, παρουσιάζοντας μία σειρά από αποδείξεις πληρωμών προς όλους τους πιστωτές της και τραπεζικές καταστάσεις, κι εντέλει έλαβε θετική εισήγηση.

Το BAS θα ανακοινώσει την τελική απόφασή του το αργότερο έως τις 10 Μαΐου, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι «κόκκινοι» θα γλιτώσουν στο παρά... ένα τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Εξέλιξη που ενδιαφέρει άμεσα τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, που έχει όρο στο συμβόλαιο εάν υποβιβαστεί η ομάδα του, τότε μένει αυτόματα ελεύθερος.

Ως εκ τούτου, ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Λιέγης, εκτός και αν έρθει κάποια πρόταση από άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα και αγοράσει τα δικαιώματα του.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση