ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θα παίξει πολύ του Κλωναρίδη

Το όνομα του βρίσκεται στις σημειώσεις των μεγάλων ομάδων

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να προκύψουν μεταγραφικά ζητήματα στις ομάδες, καθώς όλες περιμένουν τελειώσει αυτό το κακό και μετά να βάλουν κάτω τα δεδομένα τους.

Σίγουρα, όλες οι ομάδες ανά το παγκόσμιο θα επηρεαστούν οικονομικά και θα αναγκαστούν να ρίξουν κάτω τους προϋπολογισμούς τους για να μπορούν να ανταποκριθούν.

Ένα όνομα που θα παίξει το καλοκαίρι για τις μεγάλες ομάδες είναι αυτό του Βίκτωρ Κλωναρίδη, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν Κυπριακές ομάδες, με τον Νίκο Νταμπίζα, που βρισκόταν τότε στην Ομόνοια να ήθελε διακαώς την απόκτηση του.

Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και αργότερα πήγε στην ΑΕΚ, όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ελλάδα, που ανέφεραν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα απασχολήσει ομάδες τις Κύπρου.

Ο Κλωναρίδης, απ’ ότι λέγεται θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και είναι λογικό να προταθεί στις ομάδες της χώρας μας.  Και αυτό έγινε ήδη έγινε, όπως πληροφορούμαστε, καθώς έχει πέσει στο τραπέζι των μεγάλων ομάδων το όνομα του Κλωναρίδη. Θυμίζουμε ότι με 27χρονο άσο συνεργάστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κοιτάζει την αγορά της Ελλάδας, όπως και ο Απόλλωνας, αλλά και η Ομόνοια. Συνεπώς, είναι ένα όνομα που θα παίξει αρκετά, διότι οι ομάδες μας θα ψάξουν για τέτοιοι παίκτη.

Το θέμα είναι το οικονομικό και οι απαιτήσεις του Κλωναρίδη, καθώς οι ομάδες θα ρίξουν αρκετά τους προϋπολογισμούς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X