ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κάδρο Κερκέζ και Πάμπος

Απόλυτο φαβορί παραμένει ο Μπεν Σιμόν

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Υπάρχει γενικώς μια σχετική άνεση ως προς το πότε θα προσληφθεί ή αν θέλετε ν’ ανακοινωθεί ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός. Έτσι και αλλιώς η εθνική μας ομάδα θ’ αγωνιστεί τον ερχόμενο Μάρτιο σε φιλικά παιγνίδια που είναι καθορισμένα από την ΦΙΦΑ .

Τον συγκεκριμένο μήνα θα γίνει και η κλήρωση του Nations Cup όπου και η εθνική μας ομάδα θα μάθει τους αντιπάλους της ενόψει των υποχρεώσεων που θα έχει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ως γνωστό οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας διαπραγματεύονται με τον Μπεν Σιμόν την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια, χωρίς όμως να καταλήξουν σε συμφωνία, μολονότι οι πληροφορίες λένε ότι οι μεταξύ τους συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Η συμφωνία όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού οι της Ομοσπονδίας κάνουν διάφορες σκέψεις ως προς το πώς θα πρέπει να στελεχωθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι πέραν του Μπεν Σιμόν δύο ακόμη περιπτώσεις προπονητών εξετάζονται και έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι γύρω από την κουβέντα για το νέο ομοσπονδιακό.

Πρόκειται για τους Ντούσαν Κερκέζ και Πάμπο Χριστοδούλου για τους οποίους διάφοροι κύκλοι προωθούν την υποψηφιότητα τους, για διαφορετικούς σίγουρα λόγους.

Για το μεν Κερκέζ κάποιοι θεωρούν ότι είναι απόλυτος γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου, κατατοπισμένος ως προς το πώς να δουλεύει με νεαρούς παίκτες ενώ και οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν θεωρούνται υπερβολικές για τα ταμεία της Ομοσπονδίας.

Ως προς την περίπτωση του Πάμπου, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η απομάκρυνση του τότε από την εθνική ομάδα, άφησε πίσω ένα ημιτελές έργο, το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί στο προσεχές μέλλον. Κατά γενική ομολογία, ο κύπριος κόουτς έκανε πραγματοποίησε μια πολύ καλή θητεία στην εθνική και μια δεύτερη ευκαιρία σίγουρα την αξίζει.

Αμφότεροι ως γνωστό έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, κάτι το οποίο σέβεται απόλυτα η Ομοσπονδία και σε καμία περίπτωση δεν θα παρέμβει στο έργο των διοικήσεων τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΛ.

Από την άλλη, μια πιθανή πρόταση για ν’ αναλάβουν την εθνική ομάδα είναι άκρως δελεαστική και για τους δύο και πιθανότατα δύσκολα θ’ αρνηθούν.

Ανεξαρτήτως του τι πρόκειται να συμβεί, ο Μπεν Σιμόν είναι ο επικρατέστερος για να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής, ωστόσο στο τραπέζι των συζητήσεων γύρω από το ποιος θ’ αναλάβει να οδηγήσει την εθνική ομάδα τα ονόματα των Ντούσαν και Πάμπου συζητιούνται.

 

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X