ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεν Σιμόν: «Κάντε κριτική σε μένα, όχι σε αυτά τα παιδιά»

Ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές

Αισιόδοξος για το μέλλον της Κύπρου παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο ΡΙΚ ο Ραν Μπεν Σιμόν, που μετά τη νίκη με 4-0 επί του Σαν Μαρίνο επανέλαβε πως ο στόχος της τρίτης θέσης είναι εφικτός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη και τη νεανική ομάδα που παρουσίασε: «Ήρθαμε δυνατά σε αυτό το παιχνίδι, παίξαμε ο ένας για τον άλλο και δείξαμε πως είμαστε δυνατή ομάδα. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και πολλά συστήματα. Δεν είδα στοιχεία εγωισμού στους παίκτες μου και είναι πολύ σημαντικό με τέτοιους αντιπάλους».

Για τη σύνθεση του Β’ μέρους: «Δεν είδα νεαρούς, αλλά καλούς παίκτες. Δεν παίζουν με την ταυτότητα αλλά με την αξία τους. Όμως να μην ξεφεύγουμε, ξέρουμε ποιον νικήσαμε και πρέπει τα πόδια μας να μείνουν στο έδαφος.

Για τις 30 τελικές: «Έδειξαν να αντιλαμβάνονται τακτικά τον αγώνα και είχαν υπομονή και ευελιξία. Πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Το Καζακστάν μέσα στη Ρωσία 1-0 με γκολ στο τέλος. Δε θέλω να πω κάτι, αλλά η κριτική πρέπει να είναι πάνω μου όχι σε αυτά τα παιδιά. Να τους δείξουμε σεβασμό που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το μέλλον και την τρίτη θέση: «Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας. Ποτέ δε θα με δείτε απαισιόδοξο. Βλέπετε το κλίμα στην ομάδα, στα αεροπλάνα, τα ξενοδοχεία και τα αποδυτήρια».

Για το γεγονός πως όλοι θέλουμε επιτυχίες: «Η επιτυχία έρχεται σε αυτόν που είναι έτοιμος. Τις θέλω περισσότερο από όλους ή το ίδιο με σας τις επιτυχίες

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X