ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κωστένογλου: «Να κλείσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» (vid)

Τι ανέφερε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής κι ο Δημήτρης Χριστοφή

Δηλώσεις για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία πραγματοποίησαν σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου και ο αρχηγός Δημήτρης Χριστοφή.

Οι δηλώσεις τους:

Νίκος Κωστένογλου: «Αύριο ολοκληρώνεται μια σειρά τεσσάρων δύσκολων αγώνων και έχουμε ως στόχο να κλείσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας από την πρόσφατη αναμέτρηση στη Λάρνακα την οποία, αντικειμενικά, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αλλά, έχουμε κατά νου ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό και πιο δύσκολο. Οφείλουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας, ψυχολογική και σωματική και να παρουσιάσουμε μια βελτιωμένη εικόνα και να είμαστε  όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Δημήτρης Χριστοφή: «Είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Αντιλαμβανόμαστε πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα και βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν προηγηθεί. Ως ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και εύχομαι να είμαστε εμείς η ομάδα που θα πάρουμε τη νίκη, κάτι που δικαιούμασταν και στον πρώτο αγώνα».  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση