ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΚΟΠ: Στο τραπέζι θέμα Κωστένογλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα αξιολογήσει τα δεδομένα για να λάβει την τελική της απόφαση

Οι πολύ κακές εμφανίσεις της Εθνικής και οι ελάχιστοι βαθμοί που μάζεψε με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων που αντιμετώπισε, καθιστούν το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας εξαιρετικά αβέβαιο.

Η ηγεσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) ανέμενε πιο διεκδικητικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες και τόσο οι εμφανίσεις όσο και ο φτωχός απολογισμός σε βαθμούς έχουν φέρει τον Κωστένογλου σε δύσκολη θέση. 

Ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία, στα ενδότερα της ΚΟΠ, επικρατεί η άποψη πως θα μπορούσε εύκολα να έρθει η νίκη, με τον Κωστένογλου και τις κινήσεις του να ευθύνονται για την ισοφάριση, ενώ ευθύνες του χρεώνονται τόσο για την κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στο Κόσοβο όσο και για αυτήν κόντρα στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο ο Ελλαδίτης τεχνικός και στα επόμενα παιχνίδια του Nations League τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα αξιολογήσει τα δεδομένα και το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση