ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσπάγια: «Κάθε επίθεση μας ήταν για γκολ»

Τι δήλωσε ο Γεωργιανός

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, μετά τη νίκη της Εθνικής κόντρα στο Ισραήλ

Αναλυτικά:

«Πιστεύω αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Δείξαμε ότι και η Κύπρος μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να πάρουμε και το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δεν υστέρησε κανένας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το Ισραήλ. Είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι, κάθε επίθεσή μας ήταν για γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά το πρώτο φιλικό που είχαμε με τη Βουλγαρία, βρήκαμε τις δυνάμεις να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε μια καλή ομάδα.

Αυτό που μας μένει τώρα είναι να ξεκουραστούμε, τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν θέληση. Ξέρουν και μπορούν. Απ’ εκεί και πέρα, θα έχουμε χρόνο πριν να ξεκινήσουμε τα προκριματικά του ευρωπαϊκού κι ελπίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε τους παίκτες που είχαμε τώρα κι αυτούς που λείπανε για να κάνουμε κάτι καλό. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ κι αμέσως δεχθήκαμε το δεύτερο. Ήμασταν καλοί, προσπαθήσαμε, πιέζαμε και χαίρομαι που είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ιωάννου».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση