ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική: Τιμούρ vs Πάμπος... άσσος

Η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του Γεωργιανού

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει απ’ τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να οδηγήσει την Εθνική σε καλύτερα μονοπάτια.

Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τον επόμενο τεχνικό με τα ονόματα που βρίσκονται στο «τραπέζι» να είναι γνώριμα. Συγκεκριμένα Τιμούρ Κετσπάγια και Πάμπος Χριστοδούλου είναι οι δυο υποψήφιο με την πλάστιγγα να γέρνει προς το μέρος του Γεωργιανού.

Γενικότερα η απόφαση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων είναι πως ο επόμενος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πρέπει να γνωρίζει καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο και να μην βαδίζει στο άγνωστο. Ταυτόχρονα θεωρούν σημαντικό να πρόκειται για τεχνικούς που θα έχουν ευρεία αποδοχή στο κοινό. Ως εκ τούτου τόσο η επιλογή Τιμούρ όσο και η επιλογή Πάμπου πληρούν τα κριτήρια.

Απ’ τη μάχη των δυο νικητής για την ώρα φαίνεται πως βγαίνει ο Γεωργιανός. Η τάση που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στα ενδότερα της ΚΟΠ είναι υπέρ του Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον τεχνικό που μπορεί να φέρει αποτελέσματα και να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις με τον Κωστένογλου να αποχωρεί και τον επόμενο τεχνικό να ανακοινώνεται. Για την ώρα η μάχη Τιμούρ – Πάμπου βρίσκει νικητή τον πρώτο, όμως μέχρι να πέσουν υπογραφές υπάρχει πάντα ένα μικρό ερωτηματικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε Live Score

Πάλεψε αλλά… δεν άντεξε

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την νίκη στα χέρια του αλλά δεν άντεξε στη πίεση των Βορειοϊρλανδών και έτσι ισοφαρίστηκε ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ