ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν είναι πλέον... σκορποχώρι

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει αλλάξει το πρόσωπο του αντιπροσωπευτικού μας συκροτήματος

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Ήταν μια νύκτα που την χάρηκαν όλοι οι Κύπριοι φίλαθλοι. Ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις ή συμπάθειες. Ήταν μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη, όπως ακριβώς την φαντάστηκαν οι πρωταγωνιστές της.

Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε μια ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο κόντρα στην Σλοβενία και οι ποδοσφαιριστές του το εκτέλεσαν στην εντέλεια, χωρίς παρεκτροπές ή πισωγυρίσματα. Το υπέροχο γκολ του Γιάννη Πίττα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, χαρίζοντας μας πολύτιμους βαθμούς και τόνους ψυχολογικής ανάτασης, ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μπορεί πολλοί να χλεύασαν την πρόσληψη του Ελλαδίτη τεχνικού από την ΚΟΠ, όμως ο Νίκος Κωστένογλου κερδίζει με περίσσια ευκολία το στοίχημα της προόδου της Εθνικής μας ομάδας. Χαμηλών τόνων, ο Ελλαδίτης προπονητής, ο οποίος αφήνει την δουλειά του να μιλάει στο γήπεδο γι' αυτόν. Κόντρα σε ανώτερες ομάδες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρουσίασε μια ομάδα ανταγωνιστική και πολύ μαχητική που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Αν την συγκρίνουμε, μάλιστα, με την εποχή του Γιόχαν Βάλεμ, μπορεί εύκολα να πούμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είναι πλέον το... σκορποχώρι που ξέραμε πριν από την έναρξη αυτής της προκριματικής φάσης.

Τουναντίων, είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης που πρέπει να την υπολογίζουν όλοι οι αντίπαλοι της. Και μάλιστα, πολύ σοβαρά, αφού το δείγμα των τριών αγώνων είναι ασφαλές για συμπεράσματα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση