ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάλεμ και Πιέρος για Αζερμπαϊτζάν

Όλα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου

Στη μεγάλη επιθυμία όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ.

«Αύριο έχουμε ένα αγώνα απέναντι μια καλή ομάδα. Όμως πιστεύω περισσότερο από κάθε άλλη φορά στους ποδοσφαιριστές μου, στην ομάδα μου. Όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές, η Ομοσπονδία όλοι μας, θέλουμε να παλέψουμε για ένα πράγμα: Να κάνουμε την ομάδα καλύτερη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό γιατί το χρειαζόμαστε όλοι, η Κύπρος, οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές, η Ομοσπονδίας. εγώ προσωπικά ως προπονητής. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο γιατί, αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτή είναι η αποστολή μας. Θέλουμε να φέρουμε κάτι νέο στην ομάδα με το σωστό τρόπο σκέψης. Πάντα να παλεύουμε και να σκεφτόμαστε θετικά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Σύνθημα ανασύνταξης έστειλε ο Πιέρος Σωτηρίου:

«Ο αυριανός αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος από κάθε άποψη. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να υψώσουμε κεφάλια και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από τον αυριανό αγώνα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση