ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αχ, ρε Τιμούρ!!!

Η επισήμανση του Τιμούρ είναι σωστή, μα σε λάθος κατεύθυνση απευθύνθηκε

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πέρα για πέρα σωστό είναι το περιεχόμενο των δηλώσεων του Τιμούρ, όσον αφορά την σχέση του κόσμου με την εθνική ομάδα.

Μόνο που ακριβώς αυτή την επισήμανση θα έπρεπε να την απευθύνει στους εργοδότες του και όχι να την χρησιμοποιήσει δημόσια, ρίχνοντας την ευθύνη στον κόσμο.

Η μετατόπιση των ευθυνών που επιχειρεί για μια ακόμη φορά να κάνει ο Τιμούρ, είναι δε τόσο χοντροκομμένη που πάλι τον αφήνει εκτεθειμένο.

Ο Τιμούρ πέραν της πλήρης αυτό-απαξίωσης του, συνεχίζει να λειτουργεί μάλλον άθελα του, ως ασπίδα προστασίας των πραγματικά υπευθύνων για την κατάντια και τη σχέση του κόσμου με την Εθνική

Δεν εξηγείται διαφορετικά ή αποφεύγει ν’ αναλάβει τις ευθύνες του ή πολύ χειρότερα για όλους μας, δεν έχει αντίληψη της κατάστασης.

Αγνοεί το βασικό, ότι δηλαδή η αλλαγή των δεδομένων και η ανανέωση της σχέσης των φιλάθλων με την εθνική ομάδα, είναι πρωτίστως ευθύνη των εργοδοτών του που κάποτε κατήγγελλε ως «άσχετους» και κατά δεύτερο λόγο, του ιδίου.

Είναι δε προφανές ότι οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα ερέθισμα να καταπιαστούν, προκειμένου να φρεσκάρουν την σχέση τους, με την εθνική ομάδα.

Η ΚΟΠ εδώ και χρόνια προωθεί την ξενομανία, εισακούγοντας στις επιθυμίες των σωματείων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι τόσο αποστασιοποιημένος από το άθλημα, όσο ο Λουδοβίκος ο 16ος από το λαό του, λίγο πριν την Γαλλική Επανάσταση, ενώ ο Ομοσπονδιακός προπονητής των τελευταίων δύο χρόνων, παρουσιάζει το χειρότερο θέαμα που παρουσίασε ποτέ η εθνική ομάδα, ακόμη και υπό προπονητές γραφικούς που φόραγαν γιλέκα ή που χόρευαν ζεϊμπέκικο.

Υπάρχει μια ακόμη παράμετρος υπό συζήτηση. Πιθανόν ο κόσμος να γύρισε παντελώς την πλάτη του στην εθνική ομάδα, θέλοντας έτσι να εκφράσει την βαθιά απογοήτευση του απέναντι στον Τιμούρ, τον οποίο πίστεψε και εμπιστεύτηκε ότι θ’ αλλάξει τα δεδομένα.

Αντί αυτού, ο Τιμούρ πέραν της διαδικασίας αυτό-απαξίωσης του, συνεχίζει να λειτουργεί μάλλον άθελα του, ως ασπίδα προστασίας των πραγματικά υπευθύνων για την κατάντια της εθνικής και για την σχέση που έχει ο κόσμος με αυτή. Αχ ρε Τιμούρ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση