ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν όχι τώρα, πότε;

Προκαλούν απορίες οι επιλογές του Βάλεμ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Για την Εθνική έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, μετά την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Για αυτή την εικόνα έχουν δεχτεί κριτική, τόσο οι αρμόδιοι της ΚΟΠ, όσο και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιόχαν Βάλεμ.

Θα λέγαμε, όχι και άδικα, καθώς το νέο πλάνο της Εθνικής μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα σε πρώτη φάση. Δεν ξέρουμε πως θα πάει το πράγμα πιο μετά, αλλά αυτή την στιγμή απέτυχε.

Διότι, το να παίζεις με ομάδες τύπου «Λουξεμβούργο» και να μην σκοράρεις, τότε είναι αποτυχία. Μεγάλες ευθύνες έχει ο Βάλεμ, καθώς μπορεί να έγινε ανανέωση στην Εθνική, αλλά δεν δικαιολογεί αυτή την εικόνα.

Σίγουρα, κάποιες επιλογές του θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές, όπως για παράδειγμα η επιλογή του κάτω από τα δοκάρια. Πολύ καλός τερματοφύλακας ο Κυριακίδης, ωστόσο στην Ομόνοια δεν αγωνίζεται και είναι λογικό να μην έχει ρυθμό.

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος είναι βασικός στον Απόλλωνα και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Άρα, θα μπορούσε να υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής μας. Και θα λέγαμε, αν δεν παίξει τώρα, πότε θα τον δούμε να παίζει;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση