ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιτσίδης: «Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και Στην εκπομπή «Πίσω απο την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπος του Εθνικού Άχνας Μάριος Μιτσίδης ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε για την κακή διαιτησία του εχθεσινού αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Για την ιστορία Εθνικός και ΠΑΕΚΚ εξήλθαν ισόπαλοι 2-2.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας ανάφερε ότι η διαιτησία του χθεσινού αγώνα αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ράνου που ανατράπηκε στην περιοχή της ΠΑΕΕΚ και ότι δεν δόθηκε παράβαση στην συγκεκριμένη φάση. Επίσης σε μια άλλη φάση η μπάλα ακούμπησε σε χέρι αμυνόμενου, αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Επιπλέον ανάφερε ότι η ομάδα του Εθνικού σε τρείς αγώνες απο τους πέντε είχε μια κάκιστη διαιτησία και όλοι στη διοίκηση του Εθνικού διερωτούνται γιατι επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής, (Ροβέρτος Κώστα), για τον αγώνα.

Για το τέλος είπε ότι η ομάδα έχει μια ιστορία και απαιτεί τον σεβασμό, ενώ ανάφερε ότι η ομάδα θα προβεί σε συγκεκριμένες ενέργεις για να μην επαναληφθούν οι ίδιες διαιτησίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση