ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένοντας τον Γενικό Εισαγγελέα

Η σούμα για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή σχετικά με το Ερμής - Ένωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Δεν τίθεται θέμα ότι από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή ξεχωρίζει τα όσα γράφει σχετικά με το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ Ερμή και Ένωσης, για το οποίο ως γνωστόν έστειλε κόκκινο φάκελο η UEFA (ΕΔΩ).

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει το γεγονός πως κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ασυνήθιστη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στον εν λόγω αγώνα ήταν αποτέλεσμα χειραγώγησης από την ομάδα του Ερμή, ούτως ώστε να αποκομίσει οικονομικό όφελος από τις στοιχηματικές αγορές.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μπορούμε να πούμε πως ήταν στις παρακάτω γραμμές:

«Με βάση τα πιο πάνω δεν έχω καμία αμφιβολία, ότι με το μαρτυρικό υλικό το οποίο έχει τεθεί ενώπιον μου καταδεικνύεται (με βάση το σχετικό κανονισμό) ότι το σωματείο του Ερμή έχει διαπράξει το αδίκημα της χειραγώγησης συγκεκριμένου αποτελέσματος στον αναφερόμενο αγώνα, η οποία επιβεβαιώνεται με την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητας του αναφερόμενου αγώνα κυπέλλου ο οποίος διεξήχθη στις 19/1/2022.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αρμόδιας υπηρεσίας της UEFΑ διαπιστώνεται ξεκάθαρα ότι η στοιχηματικη αγορά κατέδειξε πως κάποιοι από τους στοιχηματίζοντες είχαν προηγούμενη γνώση ότι ο Ερμής θα έχανε τον αγώνα με 5 τέρματα διαφορά, γεγονός που
θα απέφερε σημαντικά στοιχηματικά κέρδη».

Χωρίς αμφιβολία, ο Αθλητικός Δικαστής επιρρίπτει ευθύνες στην πλευρά του Ερμή, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, ενώ πλέον η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα, που για πρώτη φορά λαμβάνει τόσο γεμάτο φάκελο από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Όσον αφορά την ομάδα της Αραδίππου, πρέπει να σημειώσουμε πως σύμφωνα και με δηλώσεις του τιμ μάνατζερ των «Φτεροπόδαρων», Στάθη Σμύρη, αποφάσισαν όπως προχωρήσουν σε έφεση (ΕΔΩ).

Συμπερασματικά, το όλο θέμα αναμένεται ότι θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει πλέον το πώς θα προχωρήσει με την όλη υπόθεση ο Γενικός Εισαγγελέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ