ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σμύρης: «Φυσικά έφεση… Ο Ερμής είναι το εξιλαστήριο θύμα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο τιμ μανατζερ του Ερμή

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Στάθης Σμύρης. Ο τιμ μάνατζερ του Ερμή σχολίασε μεταξύ άλλων, τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το πρόστιμο του αθλητικού δικαστή.

Αναλυτικά:

Πρώτο σχόλιο για την απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Καταρχήν για αυτό το ζήτημα από εχθές το αναλαμβάνει ο πρόεδρος με τον δικηγόρο μας τον κύριο Ορφανίδη στην Λευκωσιία, που έχουν ξεκινήσει ανάλογε νομικές κινήσεις, θα γίνει ένσταση για την απόφαση και ο δικηγόρος κάνει ήδη τα κατάλληλα έγγραφα, για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πάρω θέση. Εγώ είμαι στη ομάδα 7 μέρες ως τιμ μάνατζερ δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι που δεν ήμουν παρών και δεν γνωρίζω. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο θα κάνει ότι πρέπει για να προστατέψει το όνομα και την τιμή του σωματείου. Δεν είναι μόνο η χρηματική ποινή είναι και το όνομα του σωματείου προς τα έξω. Για να υπάρχουν αυτές οι τοποθετήσεις πρέπει να υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις και αποδείξεις. Δεν μπορούμε να λέμε για άτομα και πρόσωπα χωρίς ενδείξεις. Αν τελικά δεν ισχύουν αυτά ο Ερμής τι θα πρέπει να κάνει; Εμείς δεν έχουμε λάβει ακόμη την αναλυτική έκθεση της UEFA, δεν έπρεπε να το λάβουμε; Το σωματείο είναι κατηγορούμενο. Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά; Σεβόμαστε τους θεσμούς και τους αθλητικούς δικαστές και τις ομοσπονδίες, το σωματείο παίζει συνεχώς στα μέσα, εκτίθεται, και ο πρόεδρος το ίδιο και δεν έχουμε πάρει τα απαραίτητα έγγραφα. Σε ένα δικαστήριο ο κατηγορούμενος και ο δικηγόρος του δεν παίρνουν τα έγγραφα όταν πάνε για την δίκη; Μέχρι και τώρα δεν έχουμε λάβει τίποτα για την υπόθεση. Αυτό το θεωρείται σωστό;»

Για την σημείωση ότι ο Ερμής επέλεξε να μην αποστείλει οτιδήποτε: «Κάνετε μεγάλο λάθος έχει ιδιοποιηθεί ο δικηγόρος της ομάδας εδώ και τέσσερις μέρες, εγώ ο ίδιος το έστειλα στον κύριο Ορφανίδη και το συνέταξε με νομικούς όρους. Αν θέλετε σας στέλνω και το mail με το αντίγραφο του. Με όλο τον σεβασμό, βλέπουμε ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, πάντα ο Ερμής είναι το εξιλαστήριο θύμα. Θα απαντούσε ο πρόεδρος, αλλά βγήκα εγώ λόγω κάποιον υποχρεώσεών του. Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο Ερμής κρύβεται και σιωπαίνει».

Αν θα προχωρήσουν σε έφεση: «Βεβαίως. Από εκεί και πέρα οι νομικοί γνωρίζουν τι θα γίνει εγώ δεν έχω άποψη, δεν έχω γνώση».

Για τα αγωνιστικά και την νίκη επί της Αναγέννησης: «Ήταν μία νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, την αδικεί η βαθμολογική της θέση και μέχρι το 1-0 μας δυσκόλεψε, κρατάμε τους τρείς βαθμούς. Η ομάδα με την έλευση του νέου προπονητή η ομάδα, έδειξε άλλο αέρα σε όλους τους τομείς, ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα την περασμένη βδομάδα, έχει παραστάσεις και γνώσεις από υψηλό επίπεδο, και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής, που ήταν επτά χρόνια σε εθνικές ομάδες. Έχουμε πολύ θετικά δείγματα και ήταν αυτό που έλειπε από τον Ερμή, δηλαδή η αναδιοργάνωσή του η ανασύνταξή του και περισσότερος επαγγελματισμός σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, την Κυριακή παίζουμε με την ποιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος κατά την άποψή μου, ο Ακρίτας, όμως είμαστε ο Ερμής, έχουμε την ιστορία μας, έχουμε την φανέλα μας τους στόχους μας παίζουμε στην Αραδίπου, είναι αυτονόητο ότι πάμε για τους τρείς βαθμούς. Είναι παιχνίδι κλειδί, αν νικήσουμε αυτόν τον αντίπαλο πάμε στην πορεία μας για την Α’ κατηγορία. Κοιτάμε την ομάδα μας για να πάρουμε αυτά που πρέπει. Ο Μπρούς είναι τραυματίας όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι. Κάναμε τις σωστές κινήσεις, από εκεί και πέρα ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να πάρει την ομάδα στην Α’ κατηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΡΜΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Ερμής: Ήρωας...

Ερμής: Ήρωας...

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κατσής
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΕΡΜΗΣ