ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουτούκης: «Αύριο το δεκάρι που θα κάνει μπαμ!»

Ο επενδυτής της Αλκής παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η Αλκή κάνει μια νέα αρχή και στοχεύει όχι μόνο να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία αλλά σε βάθος χρόνου να εξελιχθεί σε μια απ’ τις καλές και σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος μας. Ήδη οι μεταγραφές της και ο τρόπος που έχει κινηθεί στο παζάρι δείχνουν πως η ομάδα θέλει να αλλάξει επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό ο νέος επενδυτής της ομάδας, Γιώργος Κουτούκης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κίνητρο του να επενδύσει στην Αλκή: «Είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας με ένα μεγάλο Brand name και το γεγονός πως μια ομάδα με πολλούς φιλάθλους είναι στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί ένα ελκυστικό πρότζεκτ. Ταυτόχρονα το πάθος είναι ανεξίτηλο και διαρκές».

Για τον Λόππα, την πρώτη επαφή και το όνειρο για την Αλκή: «Τον γνώρισα πρόσφατα και είναι πολύ καλός. Ήταν κύριος. Η πρώτη επαφή έγινε με φίλους της Αλκής και ταυτόχρονα ήθελα να μπω να στο ποδόσφαιρο μιας και είμαι χρόνια κοντά στην Τότεναμ. Στεγάζω βασικά όλους τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ και είμαι κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση της Τότεναμ. Όνειρο μας είναι να στήσουμε την Αλκή σε Αγγλικά και Ευρωπαϊκά επίπεδα».

Για το γήπεδο: «Μια ομάδα πάντα πρέπει να οραματίζεται πως θα έχει το δικό της γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι μέσα στα μακροπρόθεσμα πλάνα».

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας: «Θα είναι μεγαλύτερη απ’ τον Κελάδα η επόμενη μεταγραφή και το κρατάμε επτασφράγιστο μυστικό. Είναι διεθνής σε χώρα Λατινικής Αμερικής και έπαιξε και πρώτη κατηγορία στην Ισπανία. Είναι ένα τεράστιο μπαμ και σήμερα ή αύριο θα ακούσετε το όνομα. Αγωνίζεται ως δεκάρι».

Για τους στόχους της Αλκής: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία και εργαζόμαστε αθόρυβα και συντονισμένα. Η ενίσχυση θα φανεί στο γήπεδο και εκεί πρέπει να το δείξουμε. Πιστεύω πως πήραμε τους καλύτερους Κύπριους και μετά αρχίσαμε με τους ξένους. Ο λόγος είναι απλός. Οι Κύπριοι οι καλοί και οι άριστοι δεν είναι πολλοί. Κλείσαμε τους δέκα που μπορούσαμε και τώρα βλέπουμε τους ξένους».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση