ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημιουργείται ξανά Αλκή Λάρνακας!

Η «Αθάνατη» είναι εδώ...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει σχετικά με την Αλκή Λάρνακας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας εδώ και αρκετές μέρες έχει συσταθεί μία ομάδα από ανθρώπους που αγαπούν την ιδέα της «Αθάνατης» και αποφάσισαν όπως αναγεννήσουν την ομάδα της καρδιάς του. Αυτό που αποφασίστηκε είναι η εκ νέου δημιουργία της Αλκής Λάρνακας, ξεκινώντας από το Αγροτικό.

Μάλιστα έχει οριστεί συγκέντρωση στις 23/05 η ώρα 19:30 στο σωματείο Αλκή Λάρνακας, θα για να ανακοινωθεί η νέα προσπάθεια και να αναγεννηθεί ξανά η «Αθάνατη».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αρχικό στάδιο έχει γίνει η πρώτη συνάντηση από αρκετούς φίλους της Αλκής που θα είναι μέρος της νέας προσπάθειας και θα ηγηθούν της διοίκησης.

Πρόθεση των ανθρώπων που θα βγουν μπροστά είναι να ορίσουν Γενική Εκλογική Συνέλευση δύο εβδομάδες μετά από την συγκέντρωση στις 23/05.

Όπως φαίνεται το νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα άτομα που θα βγουν μπροστά έχουν πάρει και νομική συμβουλή για το όνομα Αλκή Λάρνακας. Σύντομα αναμένονται και νεότερες εξελίξεις επί του θέματος.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση