ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περιμένοντας PrimeTel-Cablenet

Μετά την εξέλιξη του ΡΙΚ με την CytaVision

Η τοποθέτηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ, Ανδρέα Φράγκου, ότι παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος, που προβάλλονταν στην CytaVision θα μεταδοθούν στο κρατικό κανάλι. (Δες εδώ).

Εξέλιξη πάρα πολύ σημαντική, αναφορικά με την προβολή τηλεοπτικών αγώνων σε ανοικτή ζώνη, μετά τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση. Βέβαια, είναι μία γενική τοποθέτηση και περιμένουμε τις λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν.

Τώρα περιμένουμε την αντίδραση από τις άλλες δύο πλατφόρμες PrimeTel-Cablenet, η οποίες είναι θετικές στο να δείξουν σε ανοικτή ζώνη παιχνίδια, αλλά υπό προϋποθέσεις που αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ.

Για την ώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, παρά την συνάντηση που είχαν μεταξύ τους οι δύο πλατφόρμες το πρωινό της Τετάρτης.
Νεότερα θα προκύψουν μετά τις 3μ.μ. που είναι καθορισμένη η συνάντηση ανάμεσα στις τρεις πλατφόρμες που μεταδίδουν αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Άρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή, διότι επί της ουσίας, το παιχνίδι παίζεται στην PrimeTel-Cablenet, καθώς σε αυτές θα μεταδοθούν τα παιχνίδια του α’ ομίλου, αφού ως γνωστό έχει τα δικαιώματα της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ.

Αυτή την αγωνιστική υπάρχουν προγραμματισμένοι οι αγώνες ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση (Cablenet), ΑΕΚ-ΑΕΛ (PrimeTel) και Ομόνοια-Απόλλων (PrimeTel).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X