ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θεοχάρους: «Μια από τα ίδια, έχουμε ποιότητα πρέπει να βρούμε το πρόβλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε προβληματισμένοι γιατί είχαμε μια από τα ίδια, Η εμφάνιση ήταν μέτρια και σίγουρα έχουμε μείνει μακριά από τους στόχους μας. Έχουμε σκαμπανεβάσματα σε απόδοση και αποτελέσματα. Η αστάθεια μας έχει στοιχίσει όλη τη χρονιά και πρέπει να δούμε το πρόβλημα. Είμαστε απογοητευμένοι στα ντέρμπι αλλά και με ομάδες υποδυέστερες, έχουμε την ποιότητα και δεν παίρνουμε αποτελέσματα».

 Για τις απώλειες στα ντέρμπι: «Έχουμε ποιότητα, θέλουμε να κερδίζουμε. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με ποιότητα για να μπορούμε να χτυπάμε παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλες ομάδες στην έδρα τους. Έχουμε την ποιότητα να κερδίζουμε, ακόμη και μπροστά από τον κόσμο των άλλων ομάδων, όμως είχαμε μια μέτρια εικόνα και χάσαμε 1-0. Δεν είναι ότι καλύτερο να χάσουμε με ένα στενό σκορ, η ομάδα έχει ποιότα και θέλουμε να το δούμε αυτό. Φτιάξαμε μια ομάδα για να κερδίσει και στα γήπεδα των αντιπάλων, όμως δεν το βλέουμε αυτό».

Για την επιλογή να μη ξεκινήσει Κβίντα και Ντράγκομιρ: «Ο Ντράγκομιρ προερχόταν και από τραυματισμό, ο Κβίντα ήταν επιλογή προπονητή».

Αν στοίχισε η απουσία Ζάιρο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την Πάφο. Ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής όμως ήταν ο Κοντρέρας, ο οποίος έκανε καλό παχνίδι μόνος του. Δεν θεωρώ ότι μας έλειψε τόσο, απλά έλειπαν πολλοί γύρω του».

Αν η Πάφος δεν έχει τελικά την ποιότητα για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω: «Η βαθμολογική θέση αυτό λέει, όμως με την ομάδα που είχαμε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε αρκετά πιο πάνω και να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Οι λόγοι που η ομάδα δεν κάνει το βήμα παραπάνω: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα ρόλο, και η ρέντα. Παίζει ρόλο και το μομέντουμ, όμως εμείς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε σταθερότητα. Πρέπει να βρούμε τα προβλήματα και να τα λύσουμε, έτσι ώστε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Όσο είμαστε μέσα σε στόχους θα παλεύουμε να κερδίσουμε και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Τα αγωνιστικά: «Δεν έχουν προκύψει προβλήματα, επιστρέφει ο Ζάιρο και θα απουσιάσει ο Μελούσο που νομίζω θα είναι ο μοναδικός απόντας».

Αν η ομάδα θα παίζει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την επόμενη σεζόν: «Αυτό δε μπορώ να το απαντήσω τώρα. Είχαμε σήμερα συνάντηση με τον ΚΟΑ. Πρέπει να βρεθούν λύσεις οι οποίες να μη μας αναγκάσουν να φύγουμε από την Πάφο».

Για το αν η Πάφος φτιάξει γήπεδο: «Είναι ένα από τα θέματα συζήτησης, έχουμε και το τεμάχιο δίπλα στο προπονητικό. Είναι ένα μεγάλο θέμα με τα γηπεδικά, όχι μόνο της πρώτης ομάδας. Σημαντικό ότι θα βρίσκεται εδώ ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ να το συζητήσουμε».

Για τον Κανέ: «Είναι απόλυτα υγιής, είναι θέμα προπονητή το ότι δεν αγωνίζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

Πάφος: Κιχ!!!

Πάφος: Κιχ!!!

Το αριστούργημα του Τάνκοβιτς υπενθυμίζει ότι και οι μονάδες καθορίζουν τις εξελίξεις
Χρήστος Ζαβός
 |  ΠΑΦΟΣ F.C.