
Τι κι αν τις προηγούμενες ώρες ο Πάτρικ παρουσιαζόταν ως κλειστός στην Πάφο; Παρόλα αυτά σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από σελίδα που ασχολείται με τα νέα της Σάο Πάολο (216 χιλιάδες ακόλουθους), εν τέλει η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί.
Εκείνο που αναφέρεται είναι πως παρότι όλα έδειχναν να είναι συμφωνημένα εν τέλει οι επαφές «πάγωσαν». Ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή ως το επικρατέστερο σενάριο φαντάζει η παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Σημειώνεται πως πρόκειται για 22χρονο αριστερό μπακ, που παίζει κι ως στόπερ, ο οποίος όλη την έως τώρα καριέρα του την πέρασε στη Σάο Πάολο. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ μετρά ήδη 38 εμφανίσεις με τους «Παουλίστα».
deve ficar
— Somos São Paulinos (@somosaopaulinos) September 6, 2025
Pafos, do Chipre, recuou na contratação por empréstimo.
Negociação que era dada como certa está congelada e o lateral-esquerdo deve permanecer no São Paulo.
@OGabrielSa
São Paulo FC pic.twitter.com/IyQvN3JHNA