ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χούμποτσαν: «Μου πρότεινε ανανέωση η Ομόνοια»

Αποκάλυψε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας ο Σλοβάκος

Έπαιξε μπάλα στη χώρα για σχεδόν οκτώ χρόνια, σε δύο διαφορετικές ομάδες, κι έτσι στη Ρωσία δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν εύκολα τον Τόμας Χούμποτσαν κι ας πέρασε μια τετραετία από τότε που έφυγε απ' εκεί. 

Ιστοσελίδα της χώρας επικοινώνησε με τον Τόμας Χούμποτσαν και στη συνέντευξη που έδωσε στους Ρώσους, ο Σλοβάκος αμυντικός της Ομόνοιας έβγαλε είδηση αποκαλύπτοντας πως οι «πράσινοι» του έκαναν ήδη πρόταση για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο. Βέβαια, για την εξέλιξη αυτή σας είχε προϊδεάσει ούτως ή άλλως το 24sports, εδώ και μερικές μέρες (διαβάστε εδώ).

«Ακόμα παίζω ποδόσφαιρο. Μετά που έφυγα από τη Μαρσέιγ έλαβα μια πρόταση από την Ομόνοια, ήρθα στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβρη, έπαιξα λίγο και ξεκίνησε η καραντίνα. Δεν είχα χρόνο να γυρίσω στη Σλοβακία, η κατάσταση χειροτέρευε γρήγορα, τα αεροδρόμια στην Κύπρο ήταν κλειστά κι έτσι έμεινα εδώ με την οικογένειά μου. Ευτυχώς είμαστε υγιείς, δεν έχουμε συμπτώματα. Βέβαια, αισθανόμαστε το άγχος, η κατάσταση δεν θα μπορούσε να μη μας επηρεάσει», είπε αρχικά ο Χούμποτσαν, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια την πρόταση που δέχτηκε, τονίζοντας παράλληλα ότι λόγω της κατάστασης οι διαπραγματεύσεις πήγαν πίσω:

«Στην Κύπρο νιώθω πολύ καλά. Έχω τη δύναμη και την επιθυμία να παίξω. Η Ομόνοια μου πρότεινε επέκταση της συνεργασίας μας για έναν ακόμα χρόνο, όμως η κατάσταση με τον κορωνοϊό καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις. Τώρα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε μετά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X