ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τ. Χούμποτσαν: Παρουσία…παραμονής

Θετικότατη η απόδοση του Σλοβάκου παρά το ότι δεν ήταν βασικός

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Για τον Τόμας Χούμποτσαν, έχουν γραφτεί αρκετά θετικά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής χωρίς να είναι βασικός έχει καταφέρει να διατηρεί ψηλό επίπεδο απόδοσης σε όλες του τις παρουσίες. (11 το σύνολο, 6 ως βασικός, 562 λεπτά), αγωνιζόμενος μάλιστα σε διαφορετικές θέσεις. Στα δυο άκρα της άμυνας και στο κέντρο της γραμμής αυτής. Ψηλό επίπεδο απόδοσης είχε και στα φιλικά που αγωνίστηκε. Τέτοιος είναι. Δεν ξεχωρίζει φιλικό από επίσημο ματς. 

Έδειξε πέραν της ποιότητας και της εμπειρίας, που ήταν με βάση το βιογραφικό του είναι αναμενόμενα, και ετοιμότητα. Ένα στοιχείο που διέκρινε βέβαια όλους τους παίκτες της Ομόνοιας που εμφανιζόντουσαν στην ενδεκάδα χωρίς να είναι βασικοί.

Ο Τόμας Χούμποτσαν έδειξε πολύ καλή εικόνα. Δυνατός, γρήγορος, αθλητικός και νευρώδης με καλή τοποθέτηση και αντίληψη της φάσης και καλή τροφοδότηση Σχεδόν αλάνθαστος αμυντικά, (ήταν αδιαπέραστος) ενώ δεν δίστασε να κάνει αρκετά πετυχημενα ανεβάσματα. Έδειξε ότι είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην Ομόνοια με τα προσόντα του θα βοηθήσει πολύ την Ομόνοια

Ο 34χρονος Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός μετρά 61 συμμετοχές στην Εθνική της χώρας του, ενώ έχει τοποθετημένο στην τροπαιοθήκη του και Ευρωπαϊκό τίτλο αφού κατέκτησε το 2008 το κύπελλο UEFA με τη Ζενίτ.

Η εμπειρία που λέγαμε και μαςυπογραμμίσει τοσο στο 24sports  όσο και στο ΣΠΟΡ FM 95 ο Γιόζεφ Κόσλει, όταν η Ομόνοια είχε ανακοινώσει τον παίκτη. Τότε ο συμπατριώτης του μας είχε πει ότι δεν υπάρχει παίκτης στην  Ομόνοια με την εμπειρία του.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι. Από ότι μαθαίνουμε ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός βλέπει θετικά την παραμονή του και κατά τη νέα χρονιά.

Πάντως στα 34 του είναι φρέσκος και ακμαίος. Μόνο ξοφλημένος δεν δείχνει. Το τι σκέφτονται στην Ομόνοια; Είναι γεγονός ότι η άποψη για τον παίκτη είναι θετική. Επίσης με πιθανότερο σενάριο την αποχώρηση του Μίκαελ Λούφτνερ ο Χούμποτσαν είναι μια πολύ καλή δοκιμασμένη εναλλακτική λύση και δεν υπάρχει λόγος αναζήτησης άλλου παίκτη. Εννοείται ότι θα έλθει άλλος μπακ στην πιθανότατη, εκ των παρόντων δεδομένων, αποχώρηση του Λούφντερ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτοί που διατηρούν συμβόλαια λήγοντα είναι εκτός από το Σλοβάκο, οι Φεντόρ Μικού, Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Μάριος Στυλιανού.

 Γενικότερα βέβαια η Ομόνοια όπως και όλες οι ομάδες περιμένουν που θα φτάσει αυτή η ιστορία με τη νόσο για να μετρήσει όλα τα δεδομένα.

Πληρωμένοι για το μήνα Φεβρουάριο

Σε σχέση με την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ στην οποία αναφέρεται ότι 6 στις 12 ομάδες δεν έχουν πληρώσει μισθό Φεβρουαρίου στους ποδοσφαιριστές τους, επικοινωνήσαμε με την επίσημη Ομόνοια και πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση της ομάδας κατέβαλε κανονικά τον μισθό του συγκεκριμένου μήνα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X