ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στις 20:00 ο τελικός (τα εισιτήρια για κάθε ομάδα)

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Coca - Cola περιόδου 2023 - 2024.

Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν Ομόνοια Λευκωσίας και Πάφος FC και ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 18.05.2024 στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Άλφα Κύπρου.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων, του Σταδίου ΓΣΠ, του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα και λειτουργών της ΚΟΠ.

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος είναι η Ομόνοια Λευκωσίας.

Όπως προνοείται από την Προκήρυξη, οι φίλαθλοι της Πάφος F.C. θα καταλάβουν το κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας και το νότιο πέταλο και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας την ανατολική κερκίδα και το βόρειο πέταλο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους περίπου από 9000 εισιτήρια. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα καθοριστεί μετά από την σύσκεψη που θα γίνει με την αστυνομία.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ και 1 ευρώ το παιδικό εισιτήριο.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά και δεν θα ανοίξουν ταμεία για σκοπούς πώλησης εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα. Για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση