ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρωτάθλημα και Ευρώπη: Θα πέσουν κορμιά

Οι ομάδες του top-4 κοντράρονται μεταξύ τους

24sports team

info@24sports.com.cy

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα, με την οποία αρχίζει η 8η αγωνιστική των πλει οφ, που αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο για τη μάχη του τίτλου όσο και για την κατάληψη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί τον Άρη, ο οποίος θα πάει στη Λευκωσία για να παίξει όλη τη χρονιά, καθώς αποκλείστηκε από το Κύπελλο. 

Η δεύτερη ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Ομόνοια στην Αρένα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί κοντά στην 1η θέση ή και να πιάσει κορυφή εφόσον δεν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ.

Η δε Ομόνοια θα ψάξει το διπλό για να κλειδώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της για τον τίτλο. 

Την ίδια ώρα στη κουβέντα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι και η Πάφος που σήμερα υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Ανόρθωση. Η ομάδα του Καρσέδο έχει προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου και αν καταφέρει να βγει στην 4η θέση με την Ομόνοια να βρίσκεται στις πρώτες τρεις θέσεις, τότε θα έχει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο στην κατοχή της. 

Με λίγα λόγια, αναμένεται να πέσουν κορμιά σήμερα, με τη μαθηματική στέψη του πρωταθλητή να γίνεται την 9η ή την τελευταία αγωνιστική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση