ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπασταύρου: «Έχουμε την ίδια ποιότητα με τις άλλες κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος»

Το τρίτο μέρος της συνέντευξης...

Στην αθλητική εκπομπή «Ώρα για μπάλα» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο Κύπριος επενδυτής μίλησε για την προσπάθεια που έγινε και γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, αλλά και για τις προσδοκίες της σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο τρίτο μέρος της συνέντευξης (πατήστε ΕΔΩ για το πρώτο μέρος, και ΕΔΩ για το δεύτερο): 

Για την Ευρώπη: «Είναι από τους πρώτους στόχους που έχουμε. Ελπίζουμε πως θα γίνει φέτος. Ξέρουμε ότι είναι μαραθώνιος, αν δεν τα καταφέρουμε φέτος θα προσπαθήσουμε τον επόμενο και τον επόμενο. Παρακαλούμε τον κόσμο να κάνει υπομονή και να μείνει κοντά μας».

Για την ποιότητα στην ομάδα: «Ποιότητα νομίζω έχουμε την ίδια με τις άλλες κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Επειδή όμως είναι καινούργια ομάδα, δεν ξέρω πότε θα δημιουργηθεί η ομοιογένεια για να πούμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τις άλλες».

Για το κλίμα στις τάξεις της Ομόνοιας: «Μιλώ καθημερινά με τους ανθρώπους στο σωματείο και στην εταιρεία. Υπάρχει ομόνοια στην Ομόνοια. Μιλώ με τον Γκόμεθ και ξέρω πως δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά ούτε και στην ακαδημία. Αυτό νομίζω θα μας κάνει να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Νιώθουμε πως έχουμε την δυνατότητα, υπάρχουν όμως κι άλλοι παράγοντες».

Για τους Κύπριους: «Ένα από τα μεγάλα κίνητρα, είναι οι ακαδημίες μας. Να τις χτίσουμε έτσι ώστε κάθε χρόνο να μας έχουνε έτοιμους 1 ή 2 παίχτες που θα είναι στην πρώτη ομάδα. Όταν έφυγα από την Κύπριο, υπήρχαν δύο ξένοι. Τώρα γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να επενδύσουμε στους Κύπριους. Θα κοιτάξουμε στους δικούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά και άλλα ταλέντα άλλων ομάδων».

Για το όραμα του: «Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος πίσω στο γήπεδο. Να είναι πάντα τα γήπεδα γεμάτα για να απολαύσουν την ομάδα που χτίσαμε και χτίζουμε. Φέτος βάλαμε τη βάση, χρειάζεται δουλειά. Φυσικά αν πάρουμε τίτλους φέτος δεν θα πούμε όχι, όμως όλα είναι καινούργια από την αρχή. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές. Όπως χτίστηκε η ομάδα, πιστεύουμε πως μπορούμε να νικούμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα είναι αρκετά καλή ώστε να νικήσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αν τον Μάιο έχουμε περισσότερους βαθμούς από τους άλλους, γιατί όχι; Χτίσαμε μια ομάδα σωστά, αλλά δεν είναι τέλεια. Θα δούμε λάθη και θα βρούμε λύσεις. Θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε σωστά. Χτίζουμε τη βάση, θα την βελτιώνουμε. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα δουλεύει, ώστε ο κόσμος να χαίρεται την ομάδα, και τα τρόπαια».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X