ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπασταύρου: «Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες υπερβάσεις για να πάμε μπροστά»

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης...

Στην αθλητική εκπομπή «Ώρα για μπάλα» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο Κύπριος επενδυτής μίλησε για την προσπάθεια που έγινε και γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, αλλά και για τις προσδοκίες της σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο πρώτο μέρος (θα ακολουθήσουν άλλα δύο):

Πως άρχισαν οι διαβουλεύσεις: «Όλα αυτά άρχιζαν από ένα τηλεφώνημα. Πριν από αυτή τη μέρα δεν σκέφτηκα να αναμειχθώ με το ποδόσφαιρο ή με άλλο άθλημα. Σκεφτόμουν να βοηθήσω των ΑΣΙΛ Λύσης. Όταν ξεκινήσαμε, ένιωσα ότι μπορούσα να βοηθήσω την κατάσταση. Ήταν δύσκολη διαδικασία, υπήρχαν πολλά εμπόδια, που τα ξέραμε και που ανακαλύψαμε στην πορεία. Πολλές φορές και οι δύο πλευρές αποφασίσαμε να σταματήσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Είναι καλή συμφωνία για την Ομόνοια, το σωματείο και τον κόσμο. Ήμουν έτοιμος για να μιλήσουμε ώστε να βρούμε κάτι που να είναι καλό και τις δύο πλευρές. Οποιοσδήποτε όταν είναι έτοιμος να επενδύσει, μια τέτοια πορεία που είχε η Ομόνοια, την έκαναν πιο δύσκολη. Στο τέλος πίστεψα στην Ομόνοια, στη δύναμη του κόσμου, και ήξερα ότι μπορούμε να πετύχουμε».

Και πρόσθεσε: «Να φτιάξουμε αυτά που δεν δουλεύουν σωστά. Ορισμένες συμφωνίες των προηγούμενων χρόνων ή κάποιες καταστάσεις δεν βοηθούσαν την Ομόνοια. Αυτό νομίζω ότι ήταν και είναι οι δυσκολίες στην Ομόνοια. Να χτίσουμε σωστές συμφωνίες που να βοηθούν και τις δύο πλευρές. Η Κύπρος για μένα δεν είναι άλλη χώρα. Γεννήθηκα στην Κύπρο. Καθημερινά μιλώ με τον Δημήτρη Γρηγόρη αλλά και με άλλους στην εταιρεία. Πιστεύω ότι η διαχείριση της εταιρείας είναι πολύ καλή, δεν νομίζω πως χρειάζονται τη βοήθεια μου. Νομίζω πρέπει να αφήσω τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους, εγώ είμαι νέος στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται πολλής χρόνος, αλλά έχουμε τους ανθρώπους που ξέρουν πως να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Πάντα όταν αρχίζεις μια προσπάθεια, τα πάντα από την αρχή (παίχτες, ακαδημίες κτλπ), θα βρεθούν καταστάσεις, ανάγκες που δεν τις περίμενες από την αρχή. Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες υπερβάσεις για να πάμε μπροστά».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X