ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παπασταύρου: «Δεν είπαμε ποτέ μας στους οργανωμένους να φύγουν»

Τι ανέφερε για την κάρτα φιλάθλου και το ιδιόκτητο γήπεδο..

Στην αθλητική εκπομπή «Ώρα για μπάλα» φιλοξενήθηκε ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο Κύπριος επενδυτής μίλησε για την προσπάθεια που έγινε και γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, αλλά και για τις προσδοκίες της σεζόν 2018-19.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης (πατήστε ΕΔΩ για το πρώτο μέρος και ΕΔΩ για το τρίτο):

Για την κάρα φιλάθλου: «Η κάρτα φιλάθλου που ψηφίστηκε πριν 4 χρόνια. Δεν το ζητήσαμε εμείς, δεν ήμουν και σίγουρος ότι θα γινόταν φέτος. Είναι καινούργιος νόμος, δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος. Αλλά αυτό που ξέρω, είναι πως ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να πάει στο γήπεδο. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που προσπάθησε να λύσει η κάρτα. Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος. Θέλουμε δεν θέλουμε θα τον ακολουθήσουμε.

Για τους οργανωμένους φίλους της Ομόνοιας που δεν βρίσκονται πλέον δίπλα στην ομάδα: «Δεν έχω ιστορία με τους οργανωμένους. Είναι νέος στο ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα στην Ομόνοια, το πρώτο που ήθελα να κάνω είναι να βλέπω μπροστά και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Η προτεραιότητα είναι το μέλλον. Έτσι κάναμε, και έτσι θα κάνουμε. Δεν είπαμε ποτέ μας στους οργανωμένους να φύγουν. Λυπόμασταν που έγιναν αυτές οι καταστάσεις. Προσπαθήσαμε, μιλήσαμε, για να βρούμε τρόπο να μην φύγουν. Όμως η απόφαση είναι δική τους, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να μείνει δίπλα στην Ομόνοια. Δεν ζητήσαμε ούτε θέλαμε να υπάρξει αυτή η διχόνοια. Ένας λόγος που ήρθα είναι ο κόσμος. Αυτή η διχόνοια μας προβλημάτισε. Όλος ο κόσμος πρέπει να έρθει πίσω για το καλό της Βασίλισσας μας, να πάμε μπροστά ώστε να έχουμε επιτυχημένες πορείες κάθε χρόνο».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Θα θέλαμε να έχουμε το δικό μας γήπεδο. Είναι από τις μακροπρόθεσμες ιδέες που έχουμε. Όμως σήμερα είναι άλλες οι προτεραιότητες και μετά θα δούμε. Θα το κοιτάξουμε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να μας βοηθήσουν».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X