ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργανωμένοι Ομόνοιας: «Κοινό μυστικό τα όσα είπε ο Παπασταύρου»

Το δικό τους σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της εταιρείας

Τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (27/1) ο Σταύρος Παπασταύρου σχολιάζουν με ανακοίνωση που συνυπογράφουν εφτά σύνδεσμοι οπαδών της Ομόνοιας, που χαρακτηρίζουν επί της ουσίας κοινό μυστικό τα όσα είπε ο πρόεδρος της εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Πολύ σημαντικά όσα λέχθηκαν στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρου. Τα όσα ανέφερε ο Σταύρος Παπασταύρου μπορεί να ξάφνιασαν πολλούς, όμως είναι πράγματα και καταστάσεις τα οποία όλοι όσοι ασχολούνται με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο τα γνωρίζουν έχοντας τα ως «κρυφό μυστικό».

Οι ενέργειες που εξαγγέλθηκαν σήμερα μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και τις χαιρετίζουμε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να τα βάλεις με το κατεστημένο, με το σάπιο σύστημα, παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι που η ομάδα μας μπαίνει μπροστά σ’αυτόν αγώνα.

Ως Σύνδεσμοι Φιλάθλων της Ομόνοιας δηλώνουμε πως κάθε μέρα νιώθουμε όλο και πιο περήφανοι. Η ομάδα μας δείχνει τον δρόμο και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βρει στο πλευρό της συμμάχους, κι άλλες ομάδες, καθώς οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στην τελική κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΡΑ! ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

FAN CLUB Λακατάμειας

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥΦΙ Σολιας

Όμιλος Γυναικών»

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X