ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Τέρμα η ανοχή στους τραμπουκισμούς

Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο μέσο τα δικαιώματα τους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σοκαρισμένοι δηλώνουν στην Ομόνοια για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι φούτσαλ της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΛ στη Λεμεσό.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για προπηλακισμό των φουτσαλιστών της Ομόνοιας από οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου προκαλώντας προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι.

Μπορεί να έχουν περάσει δυο μέρες από το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό την Τετάρτη παραμένουν σοκαρισμένοι και θεωρούν ότι από καθαρή τύχη δεν συνέβησαν χειρότερα.

Στέλεχος της Ομόνοιας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους μας είπε χαρακτηριστικά: «Ανομία και  ατιμωρησία δυστυχώς αποτελούν τον κανόνα, αλλά αυτό που έγινε ήταν άνευ προηγούμενου, τουλάχιστον για εμένα προσωπικά».

Η Ομόνοια δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο ανακοινώσεων για το συγκεκριμένο θέμα γιατί κάτι τέτοιο  δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, όμως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο  το δίκαιο της. Οι «πράσινοι» θα καταγγείλουν σε όλα τα αρμόδια σώματα τους επιτηρητές, την Αστυνομία, τους διαιτητές και τον παρατηρητή για τον τρόπο που άσκησαν τα καθήκοντα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση