ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Στήριξη στην οικογένεια Παναγιώτη Χριστοφόρου

Πριν τον αγώνα με τη Δόξα

Μια ωραία ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα στηρίζει η Ομόνοια και θα λάβει χώρα πριν τον αγώνα με τη Δόξα. Θα υπάρχουν εθελοντές μέσα κι έξω από το ΓΣΠ που θα διαθέτουν λαχνούς στήριξης προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Την ευκαιρία να στηρίξουμε την οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Χριστοφόρου, που έχασε πρόσφατα τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, θα έχουμε στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα! Θα υπάρχουν εθελοντές μέσα και έξω από το στάδιο ΓΣΠ οι οποίοι θα διαθέτουν λαχνούς αξίας ενός ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη! 

Επιπλέον, στο χώρο έξω από τη Δυτική κερκίδα θα υπάρχει μουσική από DJ, το αγαπημένο μας HAPPY FACES, κατάστημα της Green Boutique, όπως και ειδικός χώρος όπου ο Όμιλος Γυναικών θα διαθέτει Χριστουγεννιάτικα προϊόντα για ενίσχυση των γυναικείων τμημάτων του Συλλόγου μας.  

Υπενθυμίζουμε και τη δράση ενάντια στη φτώχεια και την πείνα! Θα υπάρχει συνεργείο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, όπου θα μπορείτε να προσφέρεται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται! Περισσότερα: https://bit.ly/36dOIPj

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Υπομονή...

Υπομονή...

Αινιγματικό μήνυμα από τον Νιγηριανό τερματοφύλακα
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X