ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Σκέψεις για καταγγελία Σολωμού

Παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα με τη Δόξα έχουν οι πράσινοι

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από πλευράς της Ομόνοιας, για την παρουσία της διαιτητικής ομάδας και ιδιαίτερα του διαιτητή, Δημήτρη Σολωμού, για το χθεσινό (01/10) παιχνίδι με την Δόξα στην Περιστερώνα.

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση θα εξετάσει όλα όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνος (γίνεται μεταξύ άλλων αναφορά για αντικείμενα που έχουν πέσει στον βοηθό διαιτητή από οπαδούς της Ομόνοιας, ενώ καταγγέλλεται και ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη για συγκεκριμένες τοποθετήσεις με απειλητικό ύφος προς τον κ. Σολωμού). Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί και αν θα καταγγελθεί η διαιτησία, με το ενδεχόμενο αυτό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σεβόμενοι την τελευταία εγκύκλιο της ΚΟΠ για τα θέματα διαιτησίας, δεν έχουν κάνει κάποια τοποθέτηση από πλευράς Ομόνοιας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την παρουσία της διαιτητικής ομάδας, κυρίως για την γενική παρουσία του διαιτητή Δημήτρη Σολωμού, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν στο «τριφύλλι», προκαλούσε εκνευρισμό με τα συνεχόμενα του λάθη.

Υπάρχουν συγκεκριμένες φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται στην Ομόνοια και αναμένεται ότι θα τοποθετηθούν και επίσημα, εφόσον ληφθεί πρώτα και η απόφαση για καταγγελία της διαιτησίας του αγώνα με την Δόξα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση