ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Το πρότζεκτ Γουίλι Σεμέδο

Άρχισε να αποδίδει και περιμένουμε τη συνέχεια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το πρότζεκτ Γουίλι Σεμέδο έχει μπει στις σωστές ράγες και βάσει αυτών που δείχνει στο χορτάρι ο παίκτης υπάρχει   ικανοποίηση, αλλά εννοείται ότι δεν έχουμε δει το limit up του. Με αυτά που έχουμε δει από αυτόν στην θητεία του στη Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει οπωσδήποτε συνέχεια.

«Ο Σεμέδο ήρθε για να κάνει τη διαφορά και ξέραμε πόσο καλός παίκτης είναι». Αυτό απάντησε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το ματς σε ερώτηση για τον παίκτη αφού προηγουμένως σωστά είπε ότι «Δεν θέλω να σταθώ σε ένα παίκτη. Όλοι έκαναν την προσπάθεια».

Το ρεπερτόριο του Γουίλι Σεμέδο (που ήταν παρών σε όλα τα ,ματς πρωταθλήματος μέχρι τώρα) περιέχει φαντασία στο χορτάρι, ιδέες και χαρακτηριστικά καλής τεχνικής κατάρτισης.

Στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος με τον Άρη και τη Δόξα, άρχισε να ...περπατάει στα αχνάρια του Γουίλι Σεμέδο που ξέραμε. Του παίκτη που ενέταξε η Ομόνοια στη δύναμη της για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα, όπως υπενθύμισε χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή. Τρία γκολ (δύο με τον Άρη άλλο ένα με τη Δόξα) και ένα κερδισμένο πέναλτι είναι ο απολογισμός. Και ασφαλώς έπεται συνέχεια επί χόρτου. Εξάλλου ο δρόμος για το τέρμα είναι μακρύς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση