ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Όλοι θέλουν… Μποτεάγκ

Αργεί, δεν αργεί η επιστροφή του Γάλλου… ο Μπεργκ ξέρει

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πως είναι ο άλλος που πιστεύει ότι η γη είναι επίπεδη ή ότι ο το 5G είναι η αρχή του τέλους για την ανθρωπότητα; Κάτι τέτοιο και χειρότερα θα εξελιχθεί άμα μείνει εκτός για ένα ή δύο ακόμή παιγνίδια ο αγαπημένος Ερίκ των πρασίνων. 

Ήδη άρχισαν οι συνωμοσιολογίες γύρω από τον Γάλλο. Τα γνωστά… υπερβολές, φήμες, κουβέντες του καφενέ… μου το είπε ο τάδε, που είναι εξάδελφος του παρά- τάδε, που δουλεύει σε ιδιωτικό φροντιστήριο Γαλλικών, που το έχει μια κυρία που συνάντησε τον Μποτεάγκ και της είπε bonjour στις δύο η ώρα το μεσημέρι.

Θα σου πω και εγώ το ίδιο πράγμα και ας μην έχω μιλήσει με τον τάδε που ξέρει τον παρά- τάδε και πάει λέγοντας. Δεν γουστάρει κανένας παίκτης να μην ξεκινά!! Κανένας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μονάδα ηγετική και σούπερ ποιοτική όπως είναι ο 33χρονος Γάλλος.

Αφήνοντας πίσω τις μαλακίες στο τετράγωνο και τα σου’ πα μου πες, είναι αλήθεια ότι ο Ερίκ έχει λείψει από την ομάδα και ότι σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσε ν’ αγωνιστεί νοουμένου ότι και υγιής είναι πια και ανάσες έχει πάρει σε σχέση με τους άλλους που τράβηξαν κουπί από την αρχή της χρονιάς.

Πάντως την πορεία τρένου που έκανε η ομάδα, την έκανε χωρίς το Μποτεάγκ στην ενδεκάδα!!! Και είναι αυτό ένα ακόμη μήνυμα ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν οι μονάδες αλλά η ομαδική δουλειά. Γιατί χωρίς τον ποιοτικότερο παίκτη του μεσοεπιθετικά το τριφύλλι κέρδισε «αέρα πατέρα» Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Είναι μεν άξιο απορίας γιατί είναι εκτός, αλλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι ο Μπεργκ κάτι έχει μες στο νου του ή κάτι θέλει να διορθώσει. Μπορεί ο Γάλλος να μην θυσιάζεται στις προπονήσεις, μπορεί να τον έχει πάρει από κάτω, μπορεί κάτι να θέλει να διαχειριστεί ο Νορβηγός για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά είχε κάνει και με τον Κούσουλο πέρσι, τον εξαφάνισε κατά κάποιο τρόπο, τον εμφάνισε μετά από καιρό και από εργαλείο γεωργικό παρουσιάστηκε ως μπαλαρίνα των Μπολσόι.

Στοιχηματίζω, ότι το κεφάλαιο Μποτεάγκ δεν θα το κάψει, ο κόσμος να χαλάσει. Αντιθέτως, εκτιμώ ότι λίαν συντόμως θα το βάλει σε ισχύ και η ομάδα θα προσθέσει στις τάξεις της το κατά πολλούς πολυτιμότερο εργαλείο που διαθέτει από τη μέση και μπροστά.

Και ο Ερίκ μπορεί να βοηθήσει κυρίως από δεξιά και από τον άξονα άμα λάχει και από αριστερά αλλά και στα στημένα μπρος ή πλάγια της αντίπαλης εστίας. Δεν είναι τώρα να γράφουμε τι μπορεί να κάνει και τι προσφέρει στην ομάδα… γιατί μοιάζει με παπαριές που δεν χρειάζεται ν’ αναπτύξουμε, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Μποτεάγκ.

Και κυρίως όλοι τον θέλουν πίσω να τον δουν ν’ αγωνίζεται. Οπαδοί της ομάδας , αυτοί που απλά γουστάρουν να βλέπουν ποιότητα στα κυπριακά γήπεδα… έχω την εντύπωση και ο ίδιος ο Μπεργκ.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση