ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Τέλος ο Φερέρα!

Οριστικές εξελίξεις με τον Βέλγο προπονητή

24sports team

info@24sports.com.cy

Οριστικές εξελίξεις προκύπτουν στην Ομόνοια με την ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Γιανίκ Φερέρα να  μιας και δεν κατάφερε να βοηθήσει με την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία.

Όπως σας ενημερώσαμε από το προηγούμενο Σάββατο (04/02) η διοίκηση της ομάδας ήταν έντονα προβληματισμένη για τον Βέλγο τεχνικό και ήταν σε σκέψεις να αποδεσμεύσει τον Φερέρα. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η Ομόνοια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. 

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Yannick Ferrera. Ο κ. Ferrera ανέλαβε τα καθήκοντά του σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική μας θέση. Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα, η απόδοση και η ψυχολογία της ομάδας, ήταν οι κύριοι παράγοντες που μας οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουμε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες και να διεκδικήσουμε τους εφικτούς στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ferrera για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Το γεγονός ότι το «τριφύλλι» κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας σε συνδυασμό με την κριτική που ασκείται προς το πρόσωπο του Βέλγου προπονητή, «ανάγκασαν» τους ανθρώπους της Λευκωσιάτικης ομάδας όπως προχωρήσουν στην αντικατάσταση του πρώτου.

Πάντως ο Φερέρα σε 17 αγώνες δεν έχει καταφέρει και πολλά, καθώς μετρά ως απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: No harm done

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ