ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Κουνάει «μαντήλι» ο Φερέρα!

Όλα δείχνουν διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών

Στην πόρτα εξόδου της Ομόνοιας φαίνεται να είναι σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιανίκ Φερέρα!

Ο Βέλγος τεχνικός που κάθισε στον πάγκο του «τριφυλλιού» περί τα τέλη Οκτωβρίου, δεν έπεισε με την παρουσία του στο «Ηλίας Πούλος» και γενικότερα δεν άλλαξε, όπως θα περίμεναν οι ιθύνοντες των «πρασίνων», την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ως εκ τούτου, μετά και τα τελευταία κάκιστα αποτελέσματα και τη βαριά ήττα (4-1) από την Ανόρθωση, ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας ολοένα και μεγάλωσε, με τη διοίκηση των «πρασίνων» να καταλήγει στην απόφαση όπως ο 42χρονος τεχνικός αποχωρήσει.

Ο κίνδυνος η ομάδα να μείνει εκτός εξάδας σε συνδυασμό με την κριτική που ασκείται προς το πρόσωπο του Βέλγου προπονητή, «ανάγκασαν» τους ανθρώπους της Λευκωσιάτικης ομάδας όπως προχωρήσουν στην αντικατάσταση του πρώτου.

Εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες, το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να γνωστοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα, με την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει ήδη τον διάδοχο του.

Πλέον οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν με υπηρεσιακό προπονητή τον οποίον και θα ανακοινώσουν μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γιανίκ Φερέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: No harm done

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ